pobierz plik w całości
mój pomysł brzmi tak:
1. Przerzucić Magdę M. do Inne [tam obok Vanished]
2. Stworzyć nowy dział o serialu Blood Ties [bardzo polecam, świetny klimacik, coś w stylu Supernatural tyle że lepsze ]
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ja tam w końcu już nie wiem jak to jest z tym wygaszniem postów: nie wygaszasz - źle, wygaszasz - też niedobrze
A obraza mojego kochanego Supernaturala, na tyle seriali ile ich obejrzałam jeszcze nie widziałam lepszego od niego i nie sądzę, abym kiedyś zobaczyła Ale aż chyba sama zerknę na Blood Ties, aby mieć konkretne porównanie.
Jeśli lubisz Blood Ties i chcesz dla niego nowy dział to proponuje taki pod tytułem Vampiry a w środku można umieścić aktualnie lecące Moonlight i Bloodties , ewentualnie starsze Forever Knight , Blade (niestety taki też był) , no i może jeszcze nieśmiertelne Buffy i Angel na upartego. Jako ciekawostke można dodać Vampire High - sama poza tytułem nie mam wiedzy na temat tego serialu a mógły być ciekawy.
chciałabym powrzucać trochę soundtracków z różnych seriali tylko nie wiem czy robić to w temacie danego serialu, czy lepiej byłoby zrobić jakiś poddział np. w serialach do pobrania? wtedy łatwiej byłoby je znaleźć.
Ja bym zrobił albo przyklejony temat w dziale "seriale do pobrania" pod tytułem soundtrack'i, albo jakieś "dedykowane" subforum, ale to już decyzja administracji chyba...
Ja bym proponował zrobić temat w seriale do pobrania. Dać uprawnienia do pisania tylko moderatorom i juliee a reszcie zablokować. Po co? Żeby można było znaleźć odpowiedni soundtrack i było tam schludnie. Prawda jest taka, że wiele osób ogląda kilka seriali i lepiej aby był jeden temat widoczny we wszystkich działach. Oczywiście jeśli będzie więcej soundtracków można utworzyć nowy dział ale nie wydaje mi się aby jedna osoba tyle wysłała na rapidshare czy megaupload itd..
tych soundtracków to kilkadziesiąt na pewno się uzbiera, bo seriali jest dużo
róbcie jak uważacie dajcie znać, kiedy można zacząć wrzucać linki (bo to chyba nie ja zakładam ten temat skoro jeszcze trzeba tam coś poustawiać?)
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
bo nie wiem czy to ja mam go założyć (jeżeli tak to w którym dziale), a potem któryś z modów pozmienia ustawienia, czy mam poczekać aż kto inny go założy?
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
ok, temat jest już założony w serialach do pobrania. wrzuciłam tam trochę soundtracków. resztę wrzucę w przyszłym tygodniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p