moje typy:
Lily - postać nudna i czasem irytująca
Isabel - już odkąd była bobasem i robiła rożne rzeczy ludziom wiedziałam, że wyrośnie z niej niezłe ziółko. Niestety sie nie myliłam - o ile na początku 3 sezonu była ok to potem coraz gorzej, wredna małpa dobrze, że na końcu dostała za swoje
PS. tradycyjnie jak uznacie, że trzeba to zróbcie ankietę
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez 0lina, łącznie edytowano 1 raz
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
JA nie lubię Shawna, taki koleś bez własnego zdania w sumie, no i jak przeleciał Isabel to nie wiem a co liczył - praktycznie sam sobie stworzył z własnej głupoty potwora, bo inaczej nie można nazwać tego co zrobił dziewczynie z rozumkiem dziecka.
Lilly za "Oh Richard ja sie tutaj źle czuje, oh richard to miejsce mi sie nie podoba jedźmy dalej nie moge tego wytłumaczyć"... i dobrze ze umarła bo zmulała
Mathew za knucie za plecami i w sumie tak sie rządził ze dziw że go shaw nbie wywalił na zbity pysk.
na poczatku Jordan Colier... ukrywał cos przed shawnem i denerwowalo mnie ze on tego nie widzi ;P
no i Isabel wiadomo za co
aa i jeszcze ten ich były szef Dennis... toż to szuja
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Kengren, łącznie edytowano 2 razy
Jedyną osobą, której nie cierpiałam od momentu jak się tylko pojawiła to Isabel. Już w brzuchu Lily a potem jako niemowlę mnie wkurzała. Głupi bachor. A jako dorosła z każdym odcinkiem coraz bardziej mnie wnerwiała. grrrr
Nie przepadałam też nigdy za Richardem i w pierwszych odcinkach jak się pojawiła to Alany nie lubiłam. Ale potem już nie.
najbardziej mi sie nie podoba postac isabel robi cale zamiesznie w tym filmie ciekawe co sie wydarzy za jej posrednictwem, jaka ona tam gra role tego nie rozumiem ostatnio jej nie pokazuja w filmie.
Najmniej atrakcyjną i ciekawą postacią jest Lilly,nie wiem czemu ale jak dla mnie jest strasznie nudna i nic specjalnego do serialu nie wnosi-no prócz Isabel
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Lilly "oh Richard jedźmy tam, albo nie , może tam, źle się tu czuje, to może lepiej wracajmy" :/:/
Isabelle jako dziecko była już małym wredziolem xD
Obie siebie warte
1. Isabelle - jej zachowanie w 3 serii i jak była bąblem doprowadza mnie do szału
2. Ryland - ta afera z inhibitorem...
3. Matthew - prawie jak Collier...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p