Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
1)Zła pora, jak najbardziej Głupszej sie nei dalo, chociaz jak na taki serial to pora jest ok, tylko moze lepiej w piatek takie godziny
2)Nie z tego świata- Co to za tytuł, ja nei widzę żadnego powiązania z Supernatural
3) WIELKIE rozreklamowanie w postaci jedenej pokazówki na dzień
4)Nagła zmiana dnia i godziny.
Ogólnie to kupili serial tylko po to zeby wyswietlic 5 odcinkow, ktorych za malo osob ogladalo, powinni niedlugo puszcic od nowa, tylko tym razem z nowym tytułem, orginalnym, nową porą, przystępną i najpierw niech porządnei rozreklamują, to wtedy osiagna taki sam rezultat jaki chcieli uzyskac
Szkoda , polubiłem ten serial , lubie takie z nadprzyrodzonymi mocami czy rzeczami , niestety , narazie starcza mi tylko X-Files . Ale mógłby TVN dać ten serial np: pos superkinie , w tedy każdy by go oglądał jak by chciał .
nie, patrzylem na pierwsze cale dwa tygodnie stycznie 2007 i nie ma nigdzie " Nie z tego swiata" ani " supernatural" chyba, ze bedize tak jak bylo z bez sladu, ze teraz jest napisane Kuba wojewodzki, a puszcza supernatural, Alvaro ja wiem ze oni moga robic co chca, ale kuopwanie serialu na 5 odcinkow to niezbyt inteligentne posuniecie
olszewa5 napisał(a):Alvaro ja wiem ze oni moga robic co chca, ale kuopwanie serialu na 5 odcinkow to niezbyt inteligentne posuniecie
oni nie kupili Supernatural... Oni kupili cały pakiet seriali i filmówza ogromne pieniadze... i w tym pakiecie był Superntural i sobie pomysleli że go wstawią i tyle... teraz wpadli na pomysł by promować "krok od domu" (to jest dopiero beznadziejny tytuł
ja się zastanawiam czy wogóle w tej telewizji jest zarząd jakiś?
Patrząc na popularność OC z samych reklam zwróciła by im się licencja z 10-20 razy conajmniej. Wogóle jeżeli w tej chwili Polsat zaczął by emitowować prison break'a 1 serie to zaczęłaby się wojna pomiędzy stacjami na seriale. Sami idioci. Oni chyba myśleć nie potrafią. Wystarczy trochę public relations czy jak tam to się nazywa i już mają gotowca.
Debile nawet jak mają na tacy podanego np. Prison Break'a albo Veronicę Mars to skorzystać nie potrafią. Jak już puszczają np. Supernatural to we wtorek i to o 23.xx
Porąbało...? Licencja musi być naprawdę taaania , żeby tak marnować forse.
Taifun bez obrazy ale moim zdaniem oni wiedzą co robią... Ja szczerze mówiąc nie widze sensu ryzykowania emisji nowego serialu w godzinach 16-22
16.15 leci SAMW który ma około 3mln
17.15 potem Rozmowy w toku (program sztandarowy TVN) jakieś 2mln następnie
18.30 Detektywi i znów 3mln
19 Fakty 5mln
20-21.30 W-11 i Na Wspólnej spokojnie osiągają 4,5mln
21.30 w poniedziałki SMS 3mln wtorki MAgda M 4mln w środy jakiś film 2,5mln-3mln czwartki jakiś durny film, ale nadal jest to 2,5mln piątki superkino 3,5mln sobota kryminalni 4mln niedziela Wojewódzki 3mln
Ja tu nie widze miejsca, no chyba że jak niektórzy wspominali po Superkinie itd...
no w sumie patrzą się tylko na wyniki oglądalności ale ramówka każdej stacji jest taka szara ;/
Jakby wrzucili Prison Break'a 1 sezon to normalnie kasa z reklam i fanfary.
puszczajcie dalej shit: Niania, Na wspólnej a daleko zajedziecie.
Jedynka kupiła Losta i pobijała rekordy. A PB 1 seria jest super zajebista i many z nieba by im leciało :d
ALe oni są mądrzejsi... ehhh... jak ja bym był prezesem to inne stacje NIE ISTNIEJĄ!
Na Wspólnej które leci codziennie ogląda niewiele mniej osób od Lostów którzy lecieli tylko raz w tygodniu, a przy zasięgu TVN i TVP można powiedzieć że Lości mieli słabszy udział
Taifun Ty miej raczej pretensje do Polskiego widza że woli oglądać nasze produkacje rodem z Albani niż hity z USA satelity
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p