pobierz plik w całości
Z tego wychodzi, że ludzie są nienormalni albo statystyki są złe. Słyszałem ,że mierzy się je jakimś telomierzem czy jakoś tak. Jeśli jest włączony TV to odbiornik łapie sygnał i zlicza.
Tylko, że TV można włączyć aby się np. ogrzać :p hehe
Albo jak ludzie przełączają pilotem na chwile to też to się liczy. A tak PB oglądali by z otwartą mordą i reklamy też pewnie aby nie opuścić żadnego fragmentu.
Po drugie włączyć można TV żeby tylko leciał ot tak :p
Niewyobrażam sobie człowieka zasiadającego codziennie przy jakimś serialu polskim a nawet kilku bo tak wskazują staty. Zaraz się pożygam...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Witajcie.
Jestem bardzo zły, że nie będzie już Supernatural. Mam taki pomysł aby każdy wysłał e-mail do tvn i napisał, że powinni przywrócić serial na antene.
Oto adres: widzowie@tvn.pl Każdy niech wyśle, proszę widzowie@tvn.pl
Ostatnio edytowano 24 gru 2006, o 14:08 przez Lewy, łącznie edytowano 1 raz
jestem załamana jak oni mogli zrezygnować z tego serialu. napisałam do tVNu i ostro ich zjechałam. jedyny serial który opowiadał o moim zainteresowaniu. ( zjawiska paranormalne) . jak oni mogli chyba przestane oglądać TVN. a czy ktoś zna stronę na której można ściągną odcinki serialu? proszę o pomoc. jeśli znacie te strony piszcie mi na gg 511034. z góry dzienki. TVN do dup*y!!!!!!!!!
Paulina napisał(a):Z kjażdego programu do ściągania. lime wire, torrents, bearshare, emule etc.
oraz można z rapidshare ale musisz miec najpierw dostęp do działu Seriale do pobrania (to chyba wiesz)
0lina napisał(a):ja ściągałam kilka z rmvboard.pl, reszte z torrenta i tym sposobem zostały mi jeszcze 2 odcinki do końca 1 sezonu TVN teraz to juz mam w d**
ja tak samo, tylko, że mi zostało chyba 5 odcinków ale musze czekać do [glow=green]3 stycznia[/glow] bo limit przekroczyłem
Mormo napisał(a):Witam...pisalem do tvnu przed swietami i oto jaka dostalem odpowiedz...
Też dostałem taką odpowiedz ale pisałem chyba z 10 dni temu. Już myślałem, że nawt nie raczą odpowiedzieć.
Teraz to oni sobie mogą puszczać w lutym. Jak zdjeli z anteny to się wkurzyłem i ściągnąłem już sobie prawie cał sezon 1
Dostałem tę samą odpowiedź. Wystarczyłoby nadawać serial o godzinę wczesniej i oglądalność byłaby OK. W każdym razie również ściągam Supernatural z netu i w d***e mam TVN
nie każdy jest nocnym markiem ja jestem ale i tak zdarzyło mi się raz zasnąć na reklamie co do powrotu.. ja już obejrzałam cały 1 sezon i prawie wszystko co wyszło z 2. więc.. TVN mam gdzieś
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
no to fajnie :p mi niestety w wakacje sie komp spalil i teraz siedze na starym gracie a nie mam kasy zeby kupic cos lepszego, zreszta neta tez daremnego mam ale bede kombinowal
Ale wiecie co jest najlepsze z tym całym zamieszaniem z Supernaturals?? To, że tvn (nie mam zamiaru pisać nazwy tej idiotycznej stacji z dużej litery, bo ona na to nie zasługuje) totalnie spie**** sprawę!!! Z początku serial, który sam uważam za bardzo dobry, a nawet wyśmienity, miał być emitowany w poniedziałki o 22:30 zaraz po majewski show. Chyba każdy wie co to oznacza?? Żaden nowy serial na antenie nie może sobie wymarzyć lepszego startu, niż emisja pierwszego odcinka zaraz po czymś co oglądają miliony widzów. A tvn co odwala w ostatniej chwili... zmienia termin emisji na wtorek 23:15. No i jak ten serial ma sobie znaleźć nowych fanów?? Takim podejściem do tematu tvn sobie u mnie przechlapał i na dodatek stracił szansę na zwiększenie oglądalności... Na szczęści jest jeszcze internet A tak przy okazji: wie ktoś może czy był już wyemitowany 10 odcinek 2 serii?? Jeśli tak to gdzie można go dorwać??
Rzemierzy napisał(a):Z początku serial, który sam uważam za bardzo dobry, a nawet wyśmienity, miał być emitowany w poniedziałki o 22:30 zaraz po majewski show.
Tak to fakt, ale cóż - są ludzie i taborety (zespół programowy tVN-u )
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p