Najśmieszniejsza historia jaka Ci się przydarzyła
Trzeba mieć do siebie dystans Śmiech wydłuża życie, więc śmiejmy się!
Jaka jest najśmieszniejsza historia jaka Ci się przydarzyła?
Może ja podziele się swoją. Nie wiem czy jest najśmieszniejsza, bo wiele śmiesznych sytuacji mi się przydarzyło
Pewnego dnia oglądaliśmy film w większym gronie ok. 30 osób. Weszłam już po rozpoczęciu. Usiadłam. Za chwile przyszedł pewien chłopak i zasłonił mi.
- Czy możesz się troszkę przesunąć, bo nie widzę napisów?
- Przecież ten film jest z lektorem.
Heh..film był z polskim lektorem i napisami, a ja przez chyba 10 min. nie zauważyłam i czytałam napisy. Historia wydarzyła się chyba trzy lata temu.
Jaka jest najśmieszniejsza historia jaka Ci się przydarzyła?
Może ja podziele się swoją. Nie wiem czy jest najśmieszniejsza, bo wiele śmiesznych sytuacji mi się przydarzyło
Pewnego dnia oglądaliśmy film w większym gronie ok. 30 osób. Weszłam już po rozpoczęciu. Usiadłam. Za chwile przyszedł pewien chłopak i zasłonił mi.
- Czy możesz się troszkę przesunąć, bo nie widzę napisów?
- Przecież ten film jest z lektorem.
Heh..film był z polskim lektorem i napisami, a ja przez chyba 10 min. nie zauważyłam i czytałam napisy. Historia wydarzyła się chyba trzy lata temu.
,,Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? - Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień." - George Bernard Shaw
Watch: Dexter, Games of Thrones, Breaking Bad, Desperate Housewives, Arrow, Castle, TVD.
Blog Watch Read Freaks
Kanał YT
Watch: Dexter, Games of Thrones, Breaking Bad, Desperate Housewives, Arrow, Castle, TVD.
Blog Watch Read Freaks
Kanał YT