pobierz plik w całości
Lindsay Lohan zajęła pierwsze miejsce w rankingu magazynu "Maxim" na najseksowniejszą kobietę świata.
20-letnia aktorka znalazła się na szczycie corocznej listy stu najgorętszych kobiet.
- Nie ma dziś gwiazdy, która robiłaby wokół siebie więcej szumu, niż Lindsay - tłumaczy wydawca czasopisma, Jimmy Jellinek. - Każdy chce obejrzeć film z jej udziałem. Młodzi czytelnicy "Maxima" mają obsesję na jej punkcie.
Na kolejnych pozycjach rankingu znalazły się kolejno Jessica Alba, Scarlett Johansson, Christina Aguilera, Jessica Biel, Ali Larter, Eva Mendes, Rihanna, Eva Longoria (rok i dwa lata temu to właśnie ona nosiła tytuł najseksowniejszej kobiety "Maxima"), Fergie, Sienna Miller, Angelina Jolie, Beyonce Knowles i Katherine Heigl.
Lohan trafiła do rankingu już po raz trzeci - wcześniej jednak zajmowała niższe pozycje: w 2005 drugą, a w 2006 - trzecią. W ostatnich latach, poza Longorią, tytuł "Maxima" przypadł takim gwiazdom, jak Jessica Simpson (2004), Christina Aguilera (2003), Jennifer Garner (2002) i Jessica Alba (2001).
- To zaszczyt, iż zostałam uznana za dziewczynę numer 1 na liście "100 najgorętszych kobiet" "Maxima" - stwierdziła aktorka. Najnowszy film z jej udziałem, "Twarda sztuka", trafi na ekrany kin w Polsce 3 sierpnia 2007 roku.
(onet.pl)
[ Komentarz dodany przez: Cya: 2007-07-04, 00:42 ] Jako że temat jest w dziale o aktorach pozwoliłem sobie zmienić tytuł z najseksowniejszej kobiety świata na najseksowniejszą aktorkę świata // Cya
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 4 lip 2007, o 00:41 przez Wena, łącznie edytowano 2 razy
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
ja bym zagłosował na Eve Longorie [mój pierwszy typ], i ewentualnie na Victorie Beckham [a na nią za to że jeszcze nie widziałem jej żadnego kompromitującego zdjęcia, zawsze zadbana i wyszykowana po prostu elegancka]
Cya, powiedz, że żartujesz? Victoria to anorektyczka, skóra i kości.
To ma być najseksowniejsza kobieta świata? Longoria jest podobnej postury i podobnego wyglądu.
Jeśli miałbym na kogoś głosować to tylko i wyłącznie na Scarlett Johansson
myślałem nad Sophią Bush:
ale sie rozmyslilem z tego wzgledu , ze na ulicy co 2 jest opalona w solarium i ma podbne wlosy za niedlugo nie bede rozrozniac kobiet ;/ Każda chce być Jennifer Lopez. Na szczęście pozostają rysy twarzy Dlatego wybieram Keira Nightley. ;]
a tu porownanie do innych twarzyczek ;]
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p