Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
A ja nadal uważam że Charlize Theron jest ideałem pięknej kobiety.Ma nie naganną figurę,śliczną buzię,piękne włosy i co najważniejsze jest elegancka w każdym calu
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
sylewetka jej pozostawia wiele do zyczenia. Moze lubia ją ubierać projektanci mody a na takim kościotrupie dobrze leżą ubrania dla elit ;]
Odpada na starcie bo faceci nie lubią patyków zresztą już dawno na to moda wyszła a w Tybecie nawet specjalnie "tuczą" kobiety mlekiem kozim aby nabrały kształtów.
Serio
Lohan na pierwszym miejscu? Ciekawe kto to układał. Najseksowniejsza jest oczywiście Keira Knightley. Jak tak czytam wasze posty to widze, że nie tylko ja tak uważam. Portman też jest niezła, ale z Keirą nie ma co jej porównywać.
Taifun napisał(a):Moze lubia ją ubierać projektanci mody a na takim kościotrupie dobrze leżą ubrania dla elit ;]
A Ty myślisz że ta Twoja Keira Knightley to nie kościotrup???Jeszcze gorszy od Charlize Theron.A ja myślałam że faceci lubią takie chude babki Proszę o to kilka zdjęć gdzie Keira wygląda fatalnie.
NORMALNIE SAME KOŚCI, ZERO BIUSTU I TO MA BYĆ SEKSOWNE
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Angelina nie jest dla mnie sexowna. Dobra aktorka ale nie sexi.
A Keira mi się podoba bo ma ładne oczy, piękne włosy
I nawet w najbrzydszym wdzianku jakie stworzył człowiek wygląda jak Wenus :
A czy jest chuda? Na pewno tak ale na pewno mieści się w normie. A do Guśki to ja na ulicy widzę kilka na dzień takich jak: - nic specjalnego jedynie nogi smakowite hehe
A czy jest chuda? Na pewno tak ale na pewno mieści się w normie.
Ty no nie wiem, ja bym nie chciała być taka chuda jak swego czasu chyda była Keira, przecież podejrzewano ją/albo i miała anoreksję. To nie jest normalne
Taifun a ta laska biustu na gale nie nosi czy zawsze tak ? Twarz może ma fajną, ale jakoś możliwość policzenie żeber bez żadnego problemu mnie sie ie podoba
PS Temat troche niefortunny, bo to same celebrity, a jest multum lasek ładniejszych te tylko tyle że są sławne i je ładnie w PSie tuningują na okładki
Ostatnio edytowano 24 maja 2007, o 23:02 przez KaruzeL, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p