pobierz plik w całości
dokładnie moim zdaniem to forum jest mniej prodoctorowe niż prodexterowe czy prosonsofanarchy Doctor ma jedynie kilku zwolenników, ale już takich porządnych, którzy naprawdę ten serial kochają. No i T. ma rację. nie można oceniać po jednym odcinku, a tym bardziej po pierwszych sezonach i to jeszzcze odcinku obejrzanym na tv, no ludzie. i tak, tak czy siak nie każdemu się spodoba plus znam osoby, które broniły się rękami i nogami przed serialem i teraz go kochają. głównie za sprawą 5 sezonu. a przykładem jest np bluevein.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Glos oczywiście na mój numer 1 - Dexter. Drugi głos na BB - bo to fajny serial. A jeśli chodzi o Doctora , to też widziałem jeden odcinek w tv i wogóle nie przypadł mi do gustu , jakieś dziwne to , chyba trzeba przebrnąć przez kilkanaście odcinków żeby sie wciągnąć, choć mi chyba ten klimat nie pasuje. Buffy kiedyś oglądałem i nawet fajny serial, reszty oczywiście nie widziałem .
co wy z tym doctorem w tv XD doctora w tv to i ja oglądac nie moge
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
głupota z tymi postami powinna być dogrywka albo powinno wejść więcej seriali skoro zajęły to samo miejsce. głosy to głosy. to samo w poprzednich bitwach
justin napisał(a):głupota z tymi postami powinna być dogrywka albo powinno wejść więcej seriali skoro zajęły to samo miejsce. głosy to głosy. to samo w poprzednich bitwach
nie głupota tylko lenistwo co niektórych bo się nie chce napisać tego głupiego posta z dwoma tytułami. Po za tym jak już pisałem w regulaminie czy gdzieś tam, mogą pojawiać się jakieś dodatkowe konta tego samego użytkownika z głosami, były takie sytuacje w innych bitwach które prowadziłem dlatego też duże znaczenie ma to czy ktoś tego posta napiszę.
Oglądane: Dr House, Dexter, Spartacus, Gra o tron, Ekipa, Oz, Gotowe na wszystko, Chirurdzy, The Killing, The Walking Dead, Breaking Bad, Obejrzane zakończone:The Wire, Deadwood, Six Feet Under, Prison Break, 'Allo 'Allo!, The Pacific, Band of Brothers, Lost, Heroes, Twin Peaks, Elfen Lied, Death Note, Xena, Hercules, Carnivale Rozpoczęte odrzucone:Supernatural, Przyjaciele, Flash Forward, Rodzina Soprano, Battlestar Galactica, Mad Men, Fringe, V: Goście, Hoży doktorzy
no tak, założyłam sobie specjalnie 2 konta, żeby doctor miał 4 głosy... myślę, że to nie jest aż tak ważne, żeby ktoś miał z 2 kont głosować. zresztą dobra. haterzy doctora- dopięliście swego nie komentuję już
zresztą jeśli boisz się tak o dublowanie głosowań to powinieneś tylko brać pod uwagę posty, a nie głosy w ankiecie, bo po co one w sumie ? ktos mógł z 3 kont głosować na dextera, bo o, tak lubi. a postach było o wiele mniej głosów.
justin napisał(a):no tak, założyłam sobie specjalnie 2 konta, żeby doctor miał 4 głosy...
Nikt broń Boże nie podejrzewa Ciebie o takie rzeczy. Nie ma co się sprzeczać i denerwować bo to tylko zabawa i należy bardziej na luzie do tego podchodzić. No ale widzę, że na tyle dotknęła Cię ta porażka Doctora, że postanowiłaś nie barć już udziału w kolejnej bitwie. No cóż, myślę, że za bardzo poważnie do tego podchodzisz.
Oglądane: Dr House, Dexter, Spartacus, Gra o tron, Ekipa, Oz, Gotowe na wszystko, Chirurdzy, The Killing, The Walking Dead, Breaking Bad, Obejrzane zakończone:The Wire, Deadwood, Six Feet Under, Prison Break, 'Allo 'Allo!, The Pacific, Band of Brothers, Lost, Heroes, Twin Peaks, Elfen Lied, Death Note, Xena, Hercules, Carnivale Rozpoczęte odrzucone:Supernatural, Przyjaciele, Flash Forward, Rodzina Soprano, Battlestar Galactica, Mad Men, Fringe, V: Goście, Hoży doktorzy
A jak to wywnioskowałeś ? a powiem Ci, że zagłosowałam. i nie nazwałabym tego porażką. bo serial nie zasługiwał na odrzucenie no i na dobrą sprawę wcale nie przegrał
Bo nie pojawił się post z Twoim głosem, no ale skoro piszesz że zagłosowałaś to ok. Sprawiasz po prostu wrażenie jakbyś się obraziła na mnie i na innych z tego powodu, że Doctor odpadł.
jestem zła, że haterzy dopięli swego i to niesłusznie ale nie, nie obraziłam się zagłosowałam już jakiś czas temu. ale JESZCZE nie chciało mi się pisać czemu chyba, że koniecznie trzeba od razu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p