Ogłoszenia
Najlepszy serial wszech czasów - rankingi i głosowanie -
głosuj
Pobieraj seriale z sieci -
download
Jaki serial polecasz? -
napisz
Najlepsze seriale Wg filmweb.pl -
zobacz
Zobacz kto zdobył
Złote Globy 2009
Najlepsze seriale 2009 roku według Filmwebu • peb, rapidshare
Nowe seriale, opinie, recenzje użytkowników. Co się dzieje w świecie seriali dowiesz się tutaj :-)
Ulubiony serial: Sons of Anarchy, Lost
dodano 8 sty 2010, o 09:02
Pozwoliłem sobie założyć temat dotyczący najlepszych seriali roku 2009 według Filmweb.
Artykuł dostępny jest pod adresem:
- Kod:
http://www.filmweb.pl/Najlepsze+seriale+2009+roku+wed%C5%82ug+Filmwebu,News,id=57142
Co myślicie o tej liście? O ile kategoria "Nowości" nie wzbudza u mnie zbyt dużych emocji (większości nie znam albo nie oglądałem), to "Kontynuacje" wydaje mi się być oparta mimo wszystko ja niejednakowych kryteriach.
So this is the way it ends...
Regardless of how we got here...
One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Lost, V, Sons of Anarchy, FlashForward, Stargate: Universe, Dexter, Family Guy, Stargate SG-1, Battlestar Galactica.
Mam zamiar obejrzeć: True Blood, Supernatural, 24, Burn Notice.
dodano 8 sty 2010, o 18:22
jak zwykle... nie pasuje mi ten ranking
Mimo wszystko nie postawiłabym Glee na pierwszym miejscu. Już bardziej pokusiłabym isę o Vampire Diaries.
A co do kontynuacji to już w ogóle wole się nie wypowiadać

W ogóle że Gossip Girl się znajduje na tej liście to porażka.
lee min ho by midnitexsonata
Jesteś uploaderem?
Dlaczego hostujesz pliki na rapidshare skoro hotfile oferuje wysokie stawki za pobieranie twoich plików!
Obecnie wszyscy przechodzą na hotfile z prostej przyczyny. Zamiast punktów możesz zbierać prawdziwe pieniądze. Ponad 10$ za 1000 pobrań. Mało? Przekonaj się sam i dorabiaj jako uploader serwisu hotfile.com - więcej informacji
precyl • darkwarez • download • peb.pl • rapidshare
dodano 2 lut 2010, o 15:06
Jeśli chodzi o nowości, to jest źle, tylko co tam robi serial Lie to Me tak wysoko (serial wcale nie jest taki dobry). Na pewno też Glee nie powinno się znaleźć na 1 miejscu. No i Melrose Place kompletnie nie powinien znaleźć się w rankingu. I gdzie Flash Forward oraz V oraz serial, który miał największą oglądalnośc w histori stacji SyFy, czyli Warehouse 13?
Co do Kontynuacji, to trochę bym poprzestawiał i na 1 miejscu umieścił Dextera na drugim True Blood oraz znalazł miejsce dla Lost. I nie widzę również The Big Bang Theory, które powinno się znaleźć na liście obowiązkowo.
-
- Najlepsze filmy roku 2009 i 2010 - kolekcja
pool275 » 17 lut 2010, o 19:27
- 1 Odpowiedzi
- 465 Wyświetlone
- Ostatni post pool275

27 lut 2010, o 01:09
Filmy
-
- Najlepsze filmy roku 2008
pool275 » 22 lut 2010, o 21:49
- 0 Odpowiedzi
- 121 Wyświetlone
- Ostatni post pool275

22 lut 2010, o 21:49
Filmy
-
- Najlepsze nowe postacie drugoplanowe w 2008 roku wg. tv.com
Czesiek_PL » 1 sty 2009, o 15:40
- 4 Odpowiedzi
- 182 Wyświetlone
- Ostatni post torrent

3 lut 2009, o 19:19
Forum ogólne
-
- Najlepsze seriale-jakie polecacie ?
Jack » 26 lis 2007, o 17:11
- 5 Odpowiedzi
- 639 Wyświetlone
- Ostatni post justin

9 gru 2007, o 16:03
Forum ogólne
-
- Świat według Kiepskich!
sakwa » 9 maja 2007, o 12:48
- 22 Odpowiedzi
- 3073 Wyświetlone
- Ostatni post nova.nike

11 wrz 2007, o 11:24
Forum ogólne
Powrót do Forum ogólne
Sprawdź Najlepsze seriale 2009 roku według Filmwebu w internecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download: rapidshare, napisy, megaupload, peb.pl, chomikuj, filmweb, torrent
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, fileupload, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, odsiebie.com, megashares, peb.pl, filefactory, hotfile
znajdziesz tutaj napisy, odcinki seriali, soundtrack
formaty: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
oraz takie seriale jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com,ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p