pobierz plik w całości
Serio? hahaha. No ja właśnie nie interesuje się tak angielską i tylko słyszałem. Mój błąd.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio czytałem, że Real jest zainteresowany Carlosem Tevezem, jest to chyba pierwszy po Davidzie Villi napastnik, którego chciałbym zobaczyć w białej koszulce Realu
Bez wątpienia, najciekawszym transferem tego lata jest przejscie napastnika Arsenalu Londyn (Thierry Henry) do ekipy z Katalonii, mimo tego że "mercato" trwa.
Ostatnio edytowano 28 cze 2007, o 15:27 przez kandziak, łącznie edytowano 3 razy
Real przymieża sie do sprowadzenia bramkarza Interu Mediolan Francesco Toldo (Told One ). Co do Interu to sprowadził już napastnika, Cagliari Calcio "Suazo" który ma zapełnic lukę po Recobie, ale to nie wszystie transfery jakie będą w ekipie Nerazzurrich, przymieżani sa jeszcze Rumuński obrońca Chivu (jeśli nie wypali transfer Chivu to do Interu ma zawitać zawodnik Palermo - Andrea Barzagli ), pomocnik Sevilli Enzo Maresca...
Ostatnio edytowano 29 cze 2007, o 15:32 przez kandziak, łącznie edytowano 1 raz
Chivu jest jak na razie bliżej Barcy niż Interu. Jeśli chodzi o Toldo to Inter zaproponował Adriano + Toldo + kasa, za Diarra, ale i tak sądzę, że Real nie pójdzie na taki układ.
No niby jest bliżej, ale po transferze Abidala do Barcelony ta może nie przebic nowej oferty Interu (8 mln Euro oraz wypożyczenie Victora Nsofora Obinny, którego karta należy do Nerazzurrich. Ponadto ekipa Sensich nie musiałaby spłacać Nerazzurrim połowy karty Davida Pizarro, którą wcześniej wykupiła za 5.75 mln Euro )
Jeśli chodzi o Toldo to Inter zaproponował Adriano + Toldo + kasa, za Diarra...
powiedz, gdzie to wyczytałeś, bo coś mi się nie wydaje, ażeby Massimo Moratti zaproponował cos takiego.
Ostatnio edytowano 29 cze 2007, o 18:13 przez kandziak, łącznie edytowano 1 raz
Inter bardzo chcę Diarrę i zdaje sobie sprawę, że Real potrzebuję drugiego napastnika i drugiego bramkarza. Mimo wszystko mam nadzieję, że do takiego transferu nie dojdzie, bo Real wystawił na listę transferową już jednego defensywnego pomocnika - Emersona.
Prawdopodobnie Brazylijczyk przyda sie Realowi w walce o Kakę, czyli Emerson + kasa, za Kakę.
Jakby w Realu pojawił się w końcu następca boskiego Zizou to byłbym wniebowzięty, Real nie musiałby grać z Gutim albo Raulem jako rozgrywającymi.
Zgodze sie z toba ze chce Diarre i to nawet jest priorytetem w tym mercato, ale nikt nie bedzie szalał... co do Toldo to z moich źródeł wynika ze to Real złożył propozycje wykupienia Francesco.
Aby pobierać i oglądać filmy online kliknij tutaj
Fernando Torres przeszedł z Atletico Madryt do Liverpoolu za bagatela 39 mln euro i tym stał sie najdrozszym zawodnikiem w historii klubu. Kontrakt podpisał na 6 lat.
Będzie zarabiał "tylko" 90tyś €.
Nie wiem czy to jest dobry ruch, tym bardziej że w druga strone powedrował Luis Garcia za skromne 4mln... A co do samego Torresa moim zdaniem możliwa jest powtorka historii z Morientesem.
Ja mam strasznie mieszane uczucia co do tego transferu. Najbardziej martwi mnie to, że Atletico zacznie lepiej grac po odejściu Torresa, bo nie raz już tak bywało, że klub zaczynał grać lepiej bez swojej największej gwiazdy. Poza tym Raul García, Luis Garcia, Frolan i prawdopodobnie Riquelme albo Quaresma są lepsi razem wzięci od jednego Torresa Atletico może być mocne, chociaż oni zawsze dokonywali dobrych transferów i z reguły nic z tego nie było. Przecież rok temu kupili sobie Aguero, Maniche, Miste, Jurado, Costinhe czy Pernie, a zanotowali bardzo słaby sezon, ale teraz bez Torresa może być inaczej.
Czy Fernando poradzi sobie w Anglii, daję mu 50% szans bo nie wielu Hiszpanów dotąd się tam sprawdziło, najświeższym przykładem jest właśnie Morientes czy Del Horno, no ale przecież Fabregas gra świetnie? Musimy poczekać na kilka pierwszych spotkań.
Taaa. Dali sobie w końcu spokoju z tym Rumunem i ściągnęli bardzo dobrego obrońcę. Bardzo cieszy mnie ten transfer, bo Pepe obok Metzledera to bardzo dobre wzmocnienia defensywy Realu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p