Corranh napisał(a):Hmmm no to ciekawe podejście. A może by tak zacząć od tego że zawłaszczają państwo? Że prowadzą wojnę ze wszystkimi - najpierw byli dziennikarze, potem lekarze, pielęgniarki, nauczyciele, a teraz biznes.
Przyznaję rację, ale np. bycie za wprowadzeniem kary śmierci (, której nie wprowadzili ) było dobrym pomysłem.
Walczyli z układem, a w połączeniu z PO i LiDem mogą coś osiągnąć, bo sami wprowadzają głupie rzeczy...
W oparciu o wcześniejsze władze, to zrobili najwięcej...
SLD z Millerem, Belką itp. nie zrobili nic dobrego. Kwaśniewski moim zdaniem jest pzreklamowany... Przez tyle lat nie zmienił nic. Zawsze obiecywał, ale nie dopełniał ostatecznie tych obietnic
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Taifun napisał(a):no i jak po debacie? Ja po debacie mówię jasno i wyraźnie: Głosuję na UPR z Korwin Mikke na czele
Hahha dobre
Co do debaty, to jedna wielka kompromitacja dla mnie. Ehh, zero konkretów, wymiana zdań ? i docinki co pytanie, heh, żal. Liczyłem, że się wykażą choć trochę kreatywnością, heh.
Ostatnio edytowano 1 paź 2007, o 22:03 przez biskupk, łącznie edytowano 1 raz
Poznając Sekret, zrozumiesz, jak mieć wszystko, być wszystkim albo robić wszystko, czego tylko pragniesz. Dowiesz się, kim naprawdę jesteś.
biskupk napisał(a):Co do debaty, to jedna wielka kompromitacja dla mnie. Ehh, zero konkretów, wymiana zdań ? i docinki co pytanie, heh, żal. Liczyłem, że się wykażą choć trochę kreatywnością, heh.
Marne szanse... Jeszcze żadna debata nie zakończyła sie i nie przebiegała normalnie....
Oszczerstwa itp.
Kiepsko widze tę IV/V RP.
Ludzie głosujcie na LiD, nie róbcie wiochy. I potem znowu wszystkim będzie żal że głosowali na PiS lub PO, dokładnie tak jak ostatnio... Ja tam może specjalnie się nie znam, ale widziałęm jak wszyscy świrowali na punkcie tych dwóch partii i co było potem? Żal...
Ja bym to rozważył, gdyby nie to co kiedyś usłyszałem w TV od pana Korwina. Gdy stwierdził on ,że nie będzie wieszał swoich plakatów ponieważ nie zależy mu na głupich wyborcach i że zaprasza wszystkich na spotkania gdzie można poznać program...
Moim zdaniem głos na UPR to jest głos na LPR bo to jedyna partia która w tym trojkacie coś może ugrać... ale i tak ten próg 8% cienko to widze...
Co do debaty, mówcie co chcecie, ale i tak padło na niej więcej konkretów niż podczas wszystkich kongresów/zjazdów/konwencji razem wziętych...
Najgorzej na tym wyjdzie PO, bo uczknie mu i LiD i PiS. Po debacie słuchałem Komorowskiego i Tuska obaj mówili że to było słabe spotkanie, że nic nikomu nie dało i PO "jest the best"
alvaro napisał(a):Ja bym to rozważył, gdyby nie to co kiedyś usłyszałem w TV od pana Korwina. Gdy stwierdził on ,że nie będzie wieszał swoich plakatów ponieważ nie zależy mu na głupich wyborcach i że zaprasza wszystkich na spotkania gdzie można poznać program... Moim zdaniem głos na UPR to jest głos na LPR bo to jedyna partia która w tym trojkacie coś może ugrać... ale i tak ten próg 8% cienko to widze...
Przynajmniej mówi prawdę bo większość społeczeństwa to debile jakich mało. Już sam fakt głosować na partię, która nie ma progrmau wyborczego [PO w poprzednich wyborach i będąca partią hipokrytów gdyż zarzucali PiS zagrywki z populistycznymi hasłami, a oni nawet programu wyborczego nie mieli i mówili no naprawimy, naprawimy] ...
Po poprzednich wyborach spadło zaufanie wobec SLD do krytycznego momentu...
To samo z PiSem jest ale w innych warunkach i wobec mniejszego krytycyzmu.
Po poprzednich wyborach spadło zaufanie wobec SLD do krytycznego momentu... To samo z PiSem jest ale w innych warunkach i wobec mniejszego krytycyzmu.
PiSowi urosło poparcie ale spadło zaufanie. Jest to spowodowane podziałem Polski na 2 części. PiSową i reszte.
Przynajmniej mówi prawdę bo większość społeczeństwa to debile jakich mało.
Tak, tylko: a) nie wszyscy muszą lubić polityke i się nią interesować b) nie każdego chce i ma czas latać na konwencje wyborcze c) jeśli ktoś chce naprawde coś zmienić w kraju to nie może zamykać tylko na tych co chcą wiedzieć o co "parti" chodzi d) każdy ma prawo być debilem
Taifun napisał(a):PO w poprzednich wyborach i będąca partią hipokrytów gdyż zarzucali PiS zagrywki z populistycznymi hasłami, a oni nawet programu wyborczego nie mieli i mówili no naprawimy, naprawimy
chyba jednak zagłosuję na PSL bo jako jedyni nie uczestniczą w aferach większych i mało o nich wiadomo a jak mało wiadomo to pewnie odwalają kawał dobrej pracy albo się obijają Co sądzicie o PSL?
Szczerze powiedziawszy, to nigdy się nad tym nie zastanawiałam... Moim zdaniem po hipotetycznej wygranej, będą tacy sami jak inni.. Byle więcej... Nie mam zaufania do władzy, także czy będzie rządziło PSL, czy PiS, czy Po, to jedno i to samo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p