pobierz plik w całości
Tutaj rozmawiamy o rozpoczętych parę dni temu Mistrzostwach Świata w siatkówce mężczyzn.
Polska jest w grupie z: Argentyną, Chinami, Egiptem, Japonią i Portoryko. Jak narazie nasi rodacy wygrali 2 mecze, z Chinami i Argentyną, oba 3:0 .
Jak oceniacie szanse Polaków?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ale sensacja! Brazylia przegrała z Francją 3:1, a ja po 1 secie wyłączyłem, bo stwierdziłem, że Brazylijczycy wygrają 3:0 i nie ma co oglądać, teraz włączam Polsat Sport, a tu końcówka 4 seta Ale się zdziwiłem.
Bardziej na Serbie niż Włochy Włosi grają obecnie na naszym poziomie, a może są nawet słabsi ale niestety Serbowie są już mocniejsi i od nas i od Włochów. No ale wszystko się może zdarzyć co udowodnili dzisiaj Francuzi i wygrać można z każdym.
W końcu to Mistrzostwa Świata w grupach może dziać się wszystko.
Włochy już są dawno za nami. Widoczny u nich kryzys. Brazylijczyc prawie zawsze budzą się w fazie finałowej i wygrywają wszystko co możliwe ( bodajże tak było w tym roku w Finale Ligi Światowej - na początek porażka z Bułgarami) i właśnie Bułgarów oprócz Brazylijczyków i Serbów obawiam się najbardziej. Już nawet Rosja mnie nie niepokoi, tylko Bułgarzy.
Z Portoryko i Japonią powinny to być krótkie mecze bo im będą krótsze to tym lepiej dla kondycji, ale tak sobie myślę, że własnie już teraz jest potrzebny jakiś 5 setowy pojedynek aby pokazać, ze umiemy wyjść z kryzysu i wygrać tie-breaki.
Narazie 2-0 dla polski jeszcze tylko jeden set i kolejne zwyciestwo.
PS Zauwazyliscie ze odkad Polacy maja zagranicznych trenerów radza sobie lepiej?
(pilka nożna, skoki, siatkowka)
No i nasi siatkarze przechodzą do II fazy grupowej , i to bez straty żadnego seta . Najtrudniejsze zadanie: wygrać z Serbią i Rosją, ale już z nimi wygrywaliśmy, więc bądźmy dobrej myśli . Wszystkie mecze o 10, więc trochę kiepsko, bo sobie nie obejrzę . Już wolałam jak były o 5...
No..gratulacje..dla polskiej drużyny...
A z tymi godiznami to sa do kitu...bo wtedy hestem w skzole..też bym wolał zeby mecze był wczesniej ale bez przesday..tak zeby byó o 7....
Na przecież wszystkie mecze są o 7 oprócz jednego nie pamiętam dokładnie z kim. Bo wszystkie mecze o 10 musi grać Japonia. Ta i te puste trybuny, ale dla FIVB liczy się kasa tylko i wyłączenia.
Teraz zobaczymy naprawdę na co stać tę drużynę, ale zwycięstwo z Japonią 3:0 robi wrażenie bo nawet w Lidze Swiatowej taki wynik nie padł, więc jest dobrze.
Teraz najważniejsze wygrać z Rosja i powalczyć z Serbią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p