pobierz plik w całości
Parę osób z forum już ogląda, ale a nuż może jeszcze ktoś się ujawni albo zacznie oglądać.
Mick St. John to nietypowy detektyw, który rzeczywiście widział już wszystko... Za ten fakt podziękować może swojej narzeczonej, która 60 lat temu, w noc poślubną poza miłością dała mu również życie wieczne zamieniając go w ... wampira.
występują: Alex O’Loughlin jako Mick St. John Sophia Myles (Tristan i Izolda) jako Beth Turner Jason Dohring (Weronika Mars) jako Josef
serial z opisu może wam przypominać Angela (i to łudząco) i Blood Ties. Moim skromnym zdaniem leeepszy od BT.
zapraszam na forum (patrz w podpis)
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Trish napisał(a):To zdecydowanie najlepszy premierowy serial w tym sezonie, Alex jest niesamowity w roli wampira, no i razem z Sophią mają niesamowitą chemię <33
Skoro najlepszy nowy serial to dlaczego nie ma jeszcze działu?
Trish napisał(a):Ma swój dział na forum SN. A tutaj to nie my podejmujemy decyzje
A chociaż zapodalas taka propozycje zeby utowrzyc taki dzial???
I w ogole to moze i jest fajny [w koncu udalo mi sie znalezc stacje i obejrzalem pierwszy odcinek ] ale do BT sie nie umywa, jesli brac seriale w ktorych jako jedne z glownych postaci graja wampiry to BT jak narazie wygrywa we wszystkich konkurencjach
Mnie również dział o ML tutaj jest niepotrzebny, bo nie lubię o jednej rzeczy rozmawiać w kilku różnych miejscach.
A co do BT to srsly nie wiem czemu się tak nim zachwycasz, BT naprawdę nie jest dobrym serialem, ja je lubię jedynie ze względu na to, że Kyle jest rewelacyjny, a mimo wswzystko jeśli chodzi o samą postać wampira to obecnie on i Alex są u mnie na równi.
Yeap, mi też nie potrzebny tutaj dzial o ML. BT i ML po pierwsze mają inny klimat. Same postacie wampirów są całkkiem inne. Moim zdaniem Moonlight jest bardzo dobrym serialem...jak na razie.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Serial jest bardzo dobry i z odcinka na odcinek coraz lepszy (ale czego innego można się spodziewać po następcy Forever Knight'a ?). Nie wiem czemu niektóre osoby zachwycają się serialem Blood Ties ? To przecież jakaś kalka SN tylko, że głowny bohater to wampir. Moonlight został jakiś tydzień temu powiększony o cały sezon Miejmy nadzieję, że CBS zdania nie zmieni.
Hmm... przeczytalem opis i faktycznie interesujacy ten serial byl, szkoda ze go nie ogladalem
justin napisał(a):BT i ML po pierwsze mają inny klimat.
ja po obejrzeniou jednego odcinka widze tylko taka roznice ze tym bardziej glownym bohaterem tutaj jest ten Alex [wampir], a w BT Viki i niczym sie wiecej juz dla mnie nie roznily te seriale
bluevein napisał(a):igzakli Alex to ogromny plus ML, gdyby przez 45 był tylko on, albo on z Beth to i tak bym oglądała.
raczej jak by przez 30 minut byla sama Beth i przez kolejne 15 minut byli razem, to by mozna o nim powiedziec ze jest rewelacyjny
Nie wiem czemu niektóre osoby zachwycają się serialem Blood Ties ? To przecież jakaś kalka SN tylko, że głowny bohater to wampir.
jaka kalka? to ze tez wrogami sa potwory? to zadna kalka, bo jesi tak, no to sorry, czyli oznacza ze SN to kalka Charmed, Angel lub Buffy, bo tam tez zabijali potworki tyle ze kilka lat wczesniej i jesli tobie chodzi o to ze jeden potwor sie powtorzyl, to znowu w Charmed duzo wczesniej byl Wendigo
Może i trochę przesadziłem z tą kalką (sorry za to), ale powiedzmy, że są podobne. Niektórym ten serial się może podobać, mi akurat do gustu raczej nie przypadł, niestety To rzecz tylko i wyłącznie gustu
Co do FK, to naprawdę świetny serial i wszystkim go polecam. Jeżeli cię zaciekawił, to masz tutaj linki:
ja po obejrzeniou jednego odcinka widze tylko taka roznice ze tym bardziej glownym bohaterem tutaj jest ten Alex [wampir], a w BT Viki i niczym sie wiecej juz dla mnie nie roznily te seriale
Nie? Po pierwsze różnią się same postacie. Mick może funkcjonować w dzień, a Henry przesypia tą pore dnia... A no i Mick nie pije świeżej krwi,a Henry lubi sobie poużywać czyjejś blood I takie tam
Ja nie wiem jak można porównywać SN z BT, przecież one się całkowicie różnią. Może niektóre sprawy są podobne.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p