pobierz plik w całości
Prędzej można porównać BT z SN niż z ML, bo mają więcej wspólnego, stworki i cały ten świat supernaturalny, w ML natomiast są wampiry i tylko wampiry a dalej to jest normalne życie.
A co do stworków to w każdym serialu typu SN pojawiają się ciagle te same jak np. wendigo czy skinwalker [shapeshifter].
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Tak ale seriale są całkiem o czym innym, w BT latają i łapią stworki i gadają o demonach itp., tutaj natomiast rozwiązują sprawy zwyczajnych ludzi, bądź łapią inne wampirki. Poza tym Henry nie był na początku żadnym detektywem, Mick natomiast był nim już zanim został przemieniony.
No i jak się wam podobał 1 sezon Moonlighta? Właśnie obejrzałem ostatni odcinek, 12-sty i muszę powiedzieć, że serial mi się bardzo podoba. Główny bohater, Mick to postać bardzo ciekawa i interesująca, wątek główny o przywróceniu człowieczeństwa był ciekawy, charakterystyka wampirów na wysokim poziomie, fajnie ukazane moce wampirów i na koniec cieszy fakt, że został zapowiedziany 2 sezon na przełom 2008-2009. Nie obejdę się bez porównań do Blood Ties, moim zdaniem Moonlight to o wiele lepszy serial niż BT, każdy ma swój gust.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
eLMaQ napisał(a):No i jak się wam podobał 1 sezon Moonlighta? Właśnie obejrzałem ostatni odcinek, 12-sty i muszę powiedzieć, że serial mi się bardzo podoba. Główny bohater, Mick to postać bardzo ciekawa i interesująca, wątek główny o przywróceniu człowieczeństwa był ciekawy, charakterystyka wampirów na wysokim poziomie, fajnie ukazane moce wampirów i na koniec cieszy fakt, że został zapowiedziany 2 sezon na przełom 2008-2009. Nie obejdę się bez porównań do Blood Ties, moim zdaniem Moonlight to o wiele lepszy serial niż BT, każdy ma swój gust.
Oglądałem prawie 2 sezonu Blood Tiesa( muszę obejrzeć 2 ostatnie odcinki) i obejrzałem cały sezon Moonlight. I Moonlight jest o niebo lepszym serialem niż BT. Świetne postacie wampirów, ciekawa historia itd. Głównej postaci nie da się nie lubić choć irytował mnie fakt, że chce wrócić do człowieczeństwa. Jednakże zakończeni mi się nie podobało, liczyłem na coś lepszego
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Po 12 odcinkach mogę stwierdzić, że opłaca się oglądać Ciekawe zagadki, motyw przewodni, a przede wszystkim główny bohater. I do tego wampirki ;] które mogą przebywać w świetle słonecznym i śpią w lodówkach. Mam nadzieje, że serial dostanie 2 sezon.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p