miejsce urodzenia: Anaheim, Kalifornia, USA data urodzenia: 1977-07-08 prawdziwe nazwisko: Milo Anthony Ventimiglia
Filmografia:
aktorzy:
2009: Game jako Rick Rape 2009: Armored 2008: Chaos Theory, The jako Rick 2008: Pathology jako Ted Grey 2006: Heroes jako Peter Petrelli 2006: Rocky Balboa jako Syn Rocky'ego Balboa 2006: Bedford Diaries, The jako Richard 2006: Stay Alive jako Loomis Crowley 2006: Intelligence jako Colin Mathers 2005: Dirty Deeds jako Zach 2005: Przeklęta (Cursed) jako Bo 2004: Gramercy Park jako Billy Hammond Jr 2003: Śnieżne jaja (Winter Break) jako Matt Raymand 2002-2005: American Dreams jako Chris 2001: Nice Guys Finish Last jako Josh 2000-2007: Kochane kłopoty (Gilmore Girls) jako Jess Mariano (2001-2003) 2000: Massholes 2000: Ich trzech i dziewczyny (Opposite Sex) jako Jed Perry 1999: Speedway Junky jako Travis 1999: Cała Ona (She's All That) jako Piłkarz 1997: Życie chłopców 2 (Boys Life 2) jako Jason 1997: Rewind jako Młody Rob 1996: Must Be the Music jako Jason
aktorzy (gościnnie):
2000: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas (CSI: Crime Scene Investigation) jako Bobby Taylor 2000-2004: Boston Public jako Jake Provesserio (2003) 1999: Prawo i bezprawie (Law & Order: Special Victims Unit) jako Lee Healy (2003) 1998-2001: One World jako Eri 1998: Kelly Kelly jako Steve Spencer 1997-1998: Brooklyn South 1996-2003: Sabrina, nastoletnia czarownica (Sabrina, the Teenage Witch) jako Letterman (1996) 1996-1999: Podróż do Ziemi Obiecanej (Promised Land) jako Tony Brackett (1999) 1996-1997: EZ Streets jako Młod Quinn (199) 1990-1996: Bajer z Bel-Air (Fresh Prince of Bel-Air, The) jako Gość na imprezie (1995)
producent:
2009: Blades of Glory 2007: Winter Tales 2007: It's a Mall World
reżyser:
2007: It's a Mall World
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
super postac gra w Heroes a jeszcze teraz po obejrzeniu odcinka 20 kiedy został pokazany bardziej męsko i stanowczo
jako aktora moge go skomentowac słabo kojarze go z kilku epizodow m.in w Boston... to dlatego ze kojarzyłam go z Gilmore Girls gdzie tez miał fajna role chociaz zupelnie odbiegala od roli Petera...
ogólnie wystawiam mu pozytywna ocene
[ Dodano: 2007-05-21, 18:14 ] właśnie obejrzałam "Przeklętą"... śmieszna miał role na poczatku był Palantem ale poźniej ok... i jeszcze że odkrył, że jest Gejem... pisze tak ponieważ odbiega to od roli z jakich go znam i kojarze... ogólnie jako aktorowi nizle poszło i widzac go w coraz to innych produkcjam musze powiedziec że sie odnajduje w tym co robi... jednak Peter Petrelli ten który nabrał pewności siebie jest górą najlepeij oceniam jego kreacje w tej postaci... może tez dlatego ze w sumie najwieksza to jego rola w jakiej go widziałam...
[ Dodano: 2007-06-04, 22:53 ] widziałam go przed chwila w teledysku Fergie "big girls don't cry" niegrzczny chłopiec i jeszcze te tatuaże troche dziwnie ale ogólnie OK... coraz bardziej jest widoczny może to dobrze...
zoey napisał(a):widziałam go przed chwila w teledysku Fergie "big girls don't cry" niegrzczny chłopiec i jeszcze te tatuaże troche dziwnie ale ogólnie OK... coraz bardziej jest widoczny może to dobrze...
Przed chwilą widziałam ten teledysk. Przełączam kanały, przełączam i nagle stop. WTF - Milo w MTV?! Śmieszne te tatuaże, w ogóle do niego nie pasują. Ale zgadzam sie, że to dobrze, że jest coraz bardziej widoczny
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
No ja też widziałam go w tym teledysku...i powiem szczerze, że w ogóle mi się tam nie podoba, nie pasuje mi do typu bad-boya I do tego te tatuaże...i nie wiem czy mi się nie przewidziało czy on ma tam kitek?
Pewnie ze mu pasują te tatuaże i kitka ale najlepsze ma spojrzenie kiedy ona podchodzi do niego od tyłu coś tam spiewa a on naprawde wygłada na zawiedzonego.
Jak dla mnie gościu ma pozytyw tylko musi trafic na swoją ''życiową role'' Heroesi to juz jest bardzo dobry wybór w jego karjerze potrzebuje takiej roli w której zachwyci i podbije ameryke.Trzymam kciuki
jestem ładniejszy, ale już nie chcę się przechwalać.
Wcześniej widziałem go tylko w Rockym, grał bardzo sztywno, nie podobała mi się jego gra, tutaj z kolei gra bardzo dobrze. Nie umiem opisać co dokładnie mi się podoba ale ogólna postawa aktora jest dobra.
Jest boski i słodki a w Heroes rola Peter'a w jego wykonaniu jest wspaniała pasuje do niej idealne.Ale musze przyzanć że na tym zdjęciu które jest tutaj wstawione wygląda "koszmarnie", wygląda na lalusia,taki podlotek Ale teraz jak wspomniałam wcześniej jest BOSKI Pobierz plik w całości
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p