pobierz plik w całości
Skoro jest miejsce by sobie ponarzekac, to zeby nasz swiat nie byl calkowicie Polski, bo podobno nasz narod notorycznie maturdzi, trzeba troche sie pocieszyc i cos wesolego napisac, oto to jest miejsce...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
To ja też się trochę pocieszę faktem, że dostałam smsa o treści "nie mamy rachuny, babka jest chora" i tym samym, mimo że wcześnie wstałam siedzę sobie w domu, bo następne zajęcia mam dopiero o 13.30 Ile rzeczy można zrobić wstając tak wcześnie i gdy nie musi się wychodzić
A mi sie udalo zlozyc zyczenia R powiedziec przy tym z 5 razy zycze ci szczescia a myslalam ze jezyk misie splacze i nic nie powiem. Jestem z Siebie dumna
Dostałem wyniki z przedświątecznego kolosa, nie powiem z czego bo nazwy przedmiotu sam nie pamiętam strasznie długi, ale ogólnie chodzi o roboty. Poszedłem na kolosa nic się nie ucząc, nawet nie zdarzyłem skserować ściąg. 15 pytań, 30 minut i mój kreatywny umysł sam sobie ułożył odpowiedzi, kompletnie z niczego i trafiła się ślepej kurze ziarno dostałem 4 dziwne jest to że w ogóle zaliczyłem bo 70% osób nie zdało.
Zaliczylem Systemy polityczne panśtw Europy Srodkow wshodniej na 5!!! Jestem z siebie dumny !! I to prawdopodobnie najlepsza rzecz jaką udalo mi sie dokonac w tym semestrze!:)
a ja się pochwalę że zaliczyłam wds i hsg (oba na 4) w pierwszym terminie i teraz mogę się lenić przez cały tydzień aha no i jeszcze się pochwalę że dzisiaj nie uciekł mi sprzed nosa żaden tramwaj ani autobus
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p