Popularne wątki w tym miesiącu Kategoria Odwiedzin
Wyniki ankiety - seriale do działu TOP5 TOP5
Seriale, które nie powinny zostać skasowane Forum ogólne
Wybór ekspresu do kawy Off-topic 46

Miejsce by sie pochawalic » Off-topic • seriale forumtv.pl

Tematy jakie nie pasują do pozostałych działów

<<

Sunbeam

Przyjaciel forum

Postdodano 29 sty 2007, o 12:32

a ja się pochwale,że... skonczyłą mi się już sesja w piątek i od dzisiaj mam ferie;)) Aż 2,5 tygodnia:D
>>>www.charmed.mojeforum.net<<<
<<

sufer

Przyjaciel forum

Postdodano 29 sty 2007, o 13:15

Mi się skończyła sesja ale tylko częściowo tzn. od zeszłej środy sobie odpoczywam ale z drugiej strony w przyszły poniedziałek mam ostatni egzamin więc to taki niepełny odpoczynek ... ale i tak nieźle ;)
<<

Nikola

Przyjaciel forum

Postdodano 29 sty 2007, o 13:31

Sunbeam napisał(a):skonczyłą mi się już sesja w piątek i od dzisiaj mam ferie;)) Aż 2,5 tygodnia:D

:O

To na AE tak wcześnie się komuś egzaminy pokończyły? ;) Moja grupa ma jeszcze egzaminy do piątku, ja jeszcze do środy, a potem będę się obijać przez 2 tygodnie ;D
<<

Sunbeam

Przyjaciel forum

Postdodano 29 sty 2007, o 15:04

Nom... 1 semestr 1 roku na wydziale FiU... Tylko 2 egzaminy miałam i akurat tak się złożyło,że wszystkie w jednym tygodniu, w 1tyg i 2 tydzien sesji też mam wolny:D
<<

Sunbeam

Przyjaciel forum

Postdodano 29 sty 2007, o 16:34

Nio;/ bo juz 2 semestrze mam miec cos z 4 egzaminy;/ A jeszcze sie boje czy je zaliczylam.... Mialas zajecia geo z prof. Heffnerem? Albo socjologie z prof. Lipskim??
<<

Nikola

Przyjaciel forum

Postdodano 29 sty 2007, o 16:37

No tak, ilość egzaminów z każdym semestrem rośnie do pewnego momentu, przynajmniej u mnie :)

Niestety (albo stety ;) ), nie miałam z żadnym z nich zajęć. Socjologię miałam z niejakim profesorem Strużyną :>
<<

Sunbeam

Przyjaciel forum

Postdodano 29 sty 2007, o 16:42

Aha;/ Bo ja własnie czekam na wiesci czy zaliczylam socjo i geo czy nnie;/ no egzaminow przybywa z kazdym semestrem wiem;(
<<

magik

Przyjaciel forum

Postdodano 31 sty 2007, o 19:16

Ja się pochwale że zaliczyłem egzamin z ekonomi Nie wazne na co ważne że zaliczony i zostaje mi jeszcze jeden i po sesji Zaliczyłem też poprawkoego kolosa z botaniki na 4 :]
<<

Sunbeam

Przyjaciel forum

Postdodano 1 lut 2007, o 10:06

A w jakim mieście?? :) Bo ja w Katowicach..

Ja zaliczyłam wczoraj socjologie ma 3+ ;)) I w pt obym geo zaliczyła i już koniec:D
Ostatnio edytowano 1 lut 2007, o 10:07 przez Sunbeam, łącznie edytowano 3 razy
<<

magik

Przyjaciel forum

Postdodano 1 lut 2007, o 18:40

Ale dziś dostałem super ekstra bomba łał wiadomość Dowiedziałem się że moja była nauczycielka rosyjskiego i wychówa (aktualnie znajoma bo ma aby 29 lat) dostała prace na mojej uczelni i najprawdopodobniej z nią bede miał rosyjski w II semestrze czyli nie będe musiał się uczyć i będe miał zaliczony jezyk :viva: :viva: :viva: :viva:
Ostatnio edytowano 1 lut 2007, o 18:41 przez magik, łącznie edytowano 1 raz
<<

Guśka

Oglądam seriale

Postdodano 3 lut 2007, o 01:48

Jeśli tu można się chwalić wszystkim to ja bardzo bym chciała pochwalić się moim ukochanym syneczkiem!!!Moim oczkiem w głowie!!!Jest tak uroczy i kochany że świata po za nim nie widze (no jest jeszcze mąż :P )30 marca ten urwis będzie obchodził 2 urodzinki.Jestem z niego BARDZO DUMNA!!! Aby bliżej poznać mnie i moją rodzinę zapraszam na bloga.Adres podany jest w odpowiednim dziale :D
[center]Obrazek [/center]
Ostatnio edytowano 3 lut 2007, o 02:09 przez Guśka, łącznie edytowano 1 raz
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt......
Obrazek
Obrazek
http://zibi.blogabet.com/
<<

HeroSHI

Postdodano 11 mar 2007, o 22:27

W tescie miałam 95% :viva:
<<

tonej

Postdodano 12 mar 2007, o 00:59

A ja sie ciesze bo wszystko jest na jak najlepszej drodze :D
<<

kanon

Oglądam seriale

Postdodano 16 mar 2007, o 12:35

zdałem na prawo jazdy yeee jazda :cool: :cool:
<<

Be Ironic

Znawca

Ulubiony serial:
Black Books, VeronicaMars

Postdodano 26 mar 2007, o 21:58

Przyjaciel ma dziś urodziny. Kocha gitary,Racer X[zespół o logu różowo-zielonym] i jedzenie. Oto piekne ciasto, które dla niego zrobiłam[SAMA!]

Obrazek

Ależ zdolna jestem ^^
Ostatnio edytowano 26 mar 2007, o 22:02 przez Be Ironic, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Poprzednia strona