pobierz plik w całości
a ja się pochwale,że... skonczyłą mi się już sesja w piątek i od dzisiaj mam ferie;)) Aż 2,5 tygodnia:D
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Mi się skończyła sesja ale tylko częściowo tzn. od zeszłej środy sobie odpoczywam ale z drugiej strony w przyszły poniedziałek mam ostatni egzamin więc to taki niepełny odpoczynek ... ale i tak nieźle
Sunbeam napisał(a):skonczyłą mi się już sesja w piątek i od dzisiaj mam ferie;)) Aż 2,5 tygodnia:D
:O
To na AE tak wcześnie się komuś egzaminy pokończyły? Moja grupa ma jeszcze egzaminy do piątku, ja jeszcze do środy, a potem będę się obijać przez 2 tygodnie
Nom... 1 semestr 1 roku na wydziale FiU... Tylko 2 egzaminy miałam i akurat tak się złożyło,że wszystkie w jednym tygodniu, w 1tyg i 2 tydzien sesji też mam wolny:D
Nio;/ bo juz 2 semestrze mam miec cos z 4 egzaminy;/ A jeszcze sie boje czy je zaliczylam.... Mialas zajecia geo z prof. Heffnerem? Albo socjologie z prof. Lipskim??
Ja się pochwale że zaliczyłem egzamin z ekonomi Nie wazne na co ważne że zaliczony i zostaje mi jeszcze jeden i po sesji Zaliczyłem też poprawkoego kolosa z botaniki na 4
Ale dziś dostałem super ekstra bomba łał wiadomość Dowiedziałem się że moja była nauczycielka rosyjskiego i wychówa (aktualnie znajoma bo ma aby 29 lat) dostała prace na mojej uczelni i najprawdopodobniej z nią bede miał rosyjski w II semestrze czyli nie będe musiał się uczyć i będe miał zaliczony jezyk
Ostatnio edytowano 1 lut 2007, o 18:41 przez magik, łącznie edytowano 1 raz
Jeśli tu można się chwalić wszystkim to ja bardzo bym chciała pochwalić się moim ukochanym syneczkiem!!!Moim oczkiem w głowie!!!Jest tak uroczy i kochany że świata po za nim nie widze (no jest jeszcze mąż )30 marca ten urwis będzie obchodził 2 urodzinki.Jestem z niego BARDZO DUMNA!!! Aby bliżej poznać mnie i moją rodzinę zapraszam na bloga.Adres podany jest w odpowiednim dziale [center] [/center]
Ostatnio edytowano 3 lut 2007, o 02:09 przez Guśka, łącznie edytowano 1 raz
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p