pobierz plik w całości
Nie potrzebuje lepszej karty graficznej - po pierwsze nie gram zbyt wiele w odróżnieniu do oglądania filmów - po drugie do mojego procka raczej nie ma sensu... - po trzecie trzeba na coś wydać stażowe
Modernizuje Komputerek teraz mam coś takiego:
Typ procesora DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) Płyta główna: Nazwa płyty głównej Gigabyte GA-8I945GMF (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) RAM 3gb Karta graficzna: - NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) Karta dźwiękowa Asus Xonar dx/xd Monitor Sony SDM-X73 [17" LCD] (3748986) Głośniki: logitech g 51 klawiatura i mysz: logitech Mx 600 i Mx 3200 zasilacz enlight gps-350cb-102a 350Wat
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Kup ps3 jak do ogladania filmów głównie: masz blu ray, dvd, divx itp filmy sie fajnie oglada, a i pograc od czasu do czasu można A komp pozostanie biurowy
Mam zamiar kupić sobie xboxa 360, ale to po modernizacji pc i wymianie monitora Wracajac do parametrow co podalem wczesniej to zastanawiam się na kilkoma rzeczami więc troche za szybko podalem specyfikacje końcową.
Mam problem z moim laptopem... Na dysku C ciągle mi brakuje miejsca... Tzn. nic nie ściągam od dwóch dni (wtedy miałem 7GB), nic tam nie dodaje itp., a mam teraz 94MB... Co sie dzieje? Komputer mi sie wyłącza co jakieś 1,5 godziny i nie wiem co robić.... Antywirus mi znajduje Trojany, to je usuwam, ale czemu ciągle sie wyłącza...?
ja bym zrobił formata. Regularnie powinno się go robić , żeby komp chodził na 100% możliwości co 2 lata. Przynajmniej ja tak robię i nie narzekam. Zainstaluj też SP3, aktualizacje. Antywira: nod32, firewalla: zonealarm pro, adaware,spybot,antytrojan i poinstaluj najnowsze sterowniki ze stron producenta, zeby nie byly jakies niepewne. Pewnie wirus sie powiele nieskonczona ilosc razy i stad takie problemy. Widocznie twoj antywir nie radzi sobie z tym pasozytem albo masz cos wlaczonego w opcjach co rezerwuje tyle pamieci. Mogles tez cos mieszac z keszowaniem pamieci RAM na dysku HDD. Ogolnie to w ciemno mozna zgadywac ja bym juz reinstalowal windowsa a najlepiej formata. Jak masz jakies wazne dane to jak masz dwie partycje to przenosisz wszystkie wazne dane na tą drugą partycje na ktorej nie bedzie zainstalowany windows i format.
Czesiek zlokalizuj folder który jest tak cieżki, bo gdzies te znikające GB musza być zacznij od C dysku i tam klikaj foldery i patrz ile waza i tak po nitce do kłębka i sie dowiesz co tyle waży i dlaczego.
Druga sprawa może być tak że Ci sie pamiec podreczna rozrasta do ogromnych rozmiarów, moga to być takze pobierane w tle łaty do windowsa itp itd. sprawdz co sie tak powieksza najprosciej
Zainstaluj sobie kasperskyego z oficjalnej strony tam jest miesiac free wiec wiry Ci wyłapie i usunie.
Rabcio co do pilotów do kompa jak jest np w tej obudowie co podałeś linka to ja miałem pilota do dvd, karty tv, karty sat i do czegoś jeszcze w kompie i ładnie sobie lezały na półce nigdy ich nie używałem To samo tyczy sie tych zamykanych na drzwiczki kompow z przodu tez tego nie rozumiem ale ludzie kupuja to moze do czegos to potrzebne mnie by tylko irytowało ze aby włożyć CD, DVD musiałbym jeszcze jakieś drzwi otwierac To samo sie tyczy wyswietlaczy jak mi cos mruga albo swieci w nocy to jest powodem mojej irytacji jak np czasem zostanwiony monitor na standbt i mega upierdliwa dioda mrugajaca wtedy na powerze
WITAM mam problem z komputerem jak gra pare godz nieraz krótki czas myszka na monitorze się zatrzyma i by komputer ruszył ponownie pozostaje tylko restart . miałem pożyczony nowy zasilacz robiło na mim to samo czyli zasilacz odpada.
podaj szczegółowe dane odnośnie komputera. Jego podzespoły. Być może chłodzenie procesora trzeba wymienić albo pastą posmarować albo problem z windowsem czyli format i instalacja pomogą.
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p