pobierz plik w całości
Na forum w czasie wakacji odbędzie się (prawdopodobnie ) maraton z Doctorem Who. Chodzi o oglądanie jednego, dwóch czy trzech odcinków dziennie i komentowanie, wymienianie się spostrzeżeniami z innymi użytkownikami.
Oglądając Doctora Who oglądasz:
- najdłużej trwający serial sci-fi w historii - jeden z najbardziej klimatycznych seriali ever - świetne brytyjskie aktorstwo - itp., itd.
Posty napisane na forum mogą także mówić o poziomie tego niezwykłego serialu.
Odcinków nie jest dużo (5 sezonów po 13 odcinków + kilka odcinków specjalnych).
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 30 cze 2010, o 17:18 przez Chris, łącznie edytowano 3 razy
Dodam tylko, że warto. Chcielibyśmy dzięki tej akcji pokazać Wam ten wspaniały serial. Reszta zależy od Was. dobrze byłoby jakby więcej osób zaczęło z nami oglądać
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Ale jak to sobie wyobrażacie, że danego dnia wszyscy mają obejrzeć te same odcinki, czy że każdy w swoim tempie? Ja osobiście pierwsze 4 sezony widziałam już hmm... zbyt wiele razy Ale z pewnością planuję powtórkę sezonu 5.
Warto na pewno. Pewnie z rapida, korzystasz? Ktoś na pewno poleci Ci źródło. Wpisywać Cię na listę?
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Polegałoby to na tym, że każdy by oglądał te kilka czy jeden odcinków dziennie, ale oczywiście jeżeli coś wypadnie, czy sie nie będzie chciało czy coś to każdy w swoim tempie, ale zaczynając od pierwszego sezonu, po kolei. Ale najważniejsze nie jest ile i kiedy, tylko, żeby pisać komentarze na forum.
jak dla mnie to już moglibyśmy zaczynać. ktoś się jeszcze zdecyduje?
no ja też mogę spróbować, ale nie ręczę, że mi się spodoba i będę oglądać dalej póki co znalazłam online 5 odcinków, resztę może ściągnę. Ale to dopiero raczej od przyszłego tygodnia bo w weekend od piątku mnie nie ma chociaż w czwartek może bym coś obejrzała.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Jeżeli ktoś sie jeszcze zdecyduje to niech pisze i zaczyna.
Umówmy się, że wszyscy sie zatrzymają, nie wiem, przy końcu 2 sezonu (27 odcinków), bo przez wakacje, wiadomo, że nie wszyscy będą równo oglądać. Co Wy na to?
Chris napisał(a):Umówmy się, że wszyscy sie zatrzymają, nie wiem, przy końcu 2 sezonu (27 odcinków), bo przez wakacje, wiadomo, że nie wszyscy będą równo oglądać.
umarł oglądaj więc takie maratony zawsze umierają, ale przynajmniej ktoś zaczyna oglądać :d
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p