filmweb napisał(a):Telewizja ABC uzgodniła z producentami "Zagubionych", że ostatnie odcinki przebojowego serialu zostaną wyemitowane na antenie stacji w roku 2010. Finałowy epizod "Zagubionych" opatrzony będzie numerem - 119.
Serial "Zagubieni" opowiada o grupie ludzi, którzy ocaleli z katastrofy lotniczej i znaleźli się na zapomnianej przez Boga i ludzi wyspie. Rozbitkowie pochodzący z zupełnie różnych środowisk, o odmiennym kolorze skóry, temperamencie, czasem też języku, muszą nauczyć się działać wspólnie, o ile chcą przeżyć i wrócić do domów.
Nie wiem jak wy, ale ja nie wiem co o tym myśleć. Będzie ciężko przyciągnąć ludzi do TV, lae wieże, że scenariusz da rade. Oby!
Zastanawia też ilość odcinków - 119. W 3 sezonach jest 71 odcinków, wynika z tego że jesteśmy już za połową i zostanie nam 48 odcinków do obejrzenia w trzech sezonach. Ciekawe jak to zostanie rozłożone proporcojnalnie bo wcześniej sezony miały ponad 20 odcinków. No cóż zobaczymy...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 7 maja 2007, o 22:34 przez Czesiek_PL, łącznie edytowano 1 raz
czytałam przed chwilą na wp (no cóż nie jest to najlepsze źródło, ale zawsze )
że mają kręcić po 16 odcinków w 3 seriach czyli niby 48 odcinków jeszcze.
dla zainteresowanych: http://film.wp.pl/id,77464,title,Koniec ... 563076.696
Czesiek_PL napisał(a):W 3 sezonach jest 71 odcinków, wynika z tego że jesteśmy już za połową i zostanie nam 48 odcinków do obejrzenia w trzech sezonach.
nie w 3 sezonach bo razem ma być 5 więc akurat średnio po 24 odc.
nie wiem skąd pomysł że będą jeszcze 3 sezony
Czesiek_PL napisał(a):W 3 sezonach jest 71 odcinków, wynika z tego że jesteśmy już za połową i zostanie nam 48 odcinków do obejrzenia w trzech sezonach.
nie w 3 sezonach bo razem ma być 5 więc akurat średnio po 24 odc. nie wiem skąd pomysł że będą jeszcze 3 sezony
Bo co roku ma być jeden sezon: 2008, 2009 i 2010. Chyba jasne, nie?
Bo to jest chyba jasne. Inaczej by się nie opłacało robić i by były za duże przerwy między sezonami. Poza tym 4 sezon zostanie wyemitowany dopiero w przyszłym roku w całości bez przerw. Najprawdopodobniej i przyszłe sezony podążą tą drogą. Zresztą, poczekamy zobaczymy.
ABC chce zakończyć serial w 2010 roku. Zamierza wyemitować jeszcze trzy sezony - każdy po 16 odcinków. Hiatus (przerwa w emisji serialu np między sezonami) pomiędzy każdym z nich potrwa 9 miesięcy. Czwarty sezon będzie miał swoją premierę w lutym 2008 i potrwa do maja. Podobnie ma być z serią piątą i szóstą.
Moim zdaniem przesadzają.Uwielbiam ten serial ale co za dużo to nie zdrowo i z naprawdę dobrego serialu mogą robić szmirę której nikt nie będzie chciał oglądać.Powinni z godnością zakończyć nadawanie a nie wymyślać w nieskończoność.Dla mnie takie ciągniecie na siłę i dla kasy jest niesmaczne I uważam to za bezsensowne.
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Mode na sukces z tego zrobią. Ale ludzie, ile można wymyślać? Bez przesady... Jak będę oglądać to chyba tylko i wyłącznie z przyzwyczajenia. Ktos gdzieś stwierził że skopali, bo powinno być 108 odcinków. xD
Nie chodziło mi aby już teraz zakańczali serię ale niech nie przesadzają z jej ciągnięciem w nieskończoność.3 sezony to faktycznie za mało bo jest jeszcze trochę tajemnic do rozwiązania
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
zagubieni.pl napisał(a):- Cały serial (od serii pierwszej do szóstej) będzie obejmował 117 odcinków, - Według Damona nie będziemy musieli czekać do 2010 roku aby otrzymać odpowiedzi na wszystkie ważne pytania, - Cuse i Lindelof wierzą, że oficjalne podanie końcowej daty zamknie usta wszystkim tym, którzy krytykowali rozwlekłość i nadmierne rozbudowanie fabuły, - Oboje przyznali, że od podania daty zakończenia serialu uzależniali swoją dalszą współpracę z LOST, - Producenci są bardzo zadowoleni z 16-odcinkowych sezonów, ponieważ zrobienie 24-odcinkowego sezonu bez żadnych przerw ani powtórek jest bardzo trudne, - Czwarty sezon będzie mieć premierę w lutym 2008 roku i będzie emitowany bez żadnych przerw. Prawdopodobnie serial będzie też emitowany o wcześniejszej porze,
Ale coś mnie zastanawia... Bo za tydzien ma byc 22 odcinek, ostatni 3 sezonu,tak? I ma on trwać 2godziny. A jakoś nigdy wcześniej nie spotkałam się w Loście,żeby odcinek kończący serie trwał aż 2godziny. Teraz także kończy się 3 seria Veronici Mars i ostatni odcinek ma też trwać 2godziny,ale to już jest ostatni odcinek i kolejnego sezonu nie będzie. I tak mi się coś wydaje,że może to też już koniec Losta??? Nie będzie kolejny serii hm...
To nie ma nic do rzeczy, ostatni odcinek VM był zaplanowany na dwugodzinny zanim było wiadomo, że to koniec serialu. Po prostu weszła moda na dwugodzinne zakończenia sezonów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p