pobierz plik w całościLogan Marshall-Green miejsce urodzenia: Charleston, Karolina Południowa, USA
data urodzenia: 1976-11-01
Filmografia: 2006: Traveler jako Tyler Fog
2005: VI Batalion (Great Raid, The) jako Colvin
2005: Alchemy jako Martin
aktor (gościnnie):
2003: Życie na fali (O.C., The) jako Trey Atwood
2001: 24 godziny (24) jako Richard Heller
1999: Prawo i bezprawie (Law & Order: Special Victims Unit) jako Mitch Wilkens
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
HeroSHI napisał(a):Świetny aktor - mówię to na podstawie jego roli w Travelerze jak i OC
Czy w Travelerze on gra tak świetnie to bym nie powiedział. Dobrze to tak, ale nic więcej. A tu już robią z niego następnego Pitta... Nigdzie indziej go nie widziałem to nie mam porównania.
Paulina napisał(a):Wydaję mi się, że imdb.com jest wiarygodniejsze niż filmweb czy strona którą podałam wyżej.
ja nie zamierzam sie kłócić ale znalazlam taka wzmianke na filmwebie wiec powinformowałam nasza społeczność serialowa jak bede miala jeszcze jakies źródło to zweryfikuje i może dojdziemy do prawdy
Pluszu napisał(a):To byla moja ulubiona postac z tego serialu.
Przecież on ledwie epizod grał Pare odcinków i wielki zachwyt. Ale nie powiem że tutaj nie gra dobrze, bo serial jest bardzo ciekawy a on i jego koledzy odgrywają dobre role...
To, że ktoś pojawia się tylko epizodycznie nie oznacza, że nie może byc ulubionym bohaterem z serialu, ja np. ze Smallville, które ma już 6 sezonów najbardziej lubię Olivera, który pojawił się tylko w kilku odcinkach sezonu 6
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Trish, łącznie edytowano 1 raz
Nie liczy się w ilu odcinkach zagrał, tylko jak...a często jest tak, że lubimy postacie, które wcale najważniejsze nie są...ale czy ja wiem, czy ta jego rola była taka mało znacząca...ile akcji i dramatu dzięki temu było...a ja się powtórze i powiem, że byłam naprawdę zaskoczona jak się dowiedziałam że Tylera gra właśnie ten sam aktor co grał Trey'a.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p