pobierz plik w całości A już myslałam że 3 miejsce mamy w kieszeni :(:( Ale 4 to tez coś:)
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"
weronika_17 napisał(a):Brazylia Znów Wielka Ale Kiedyś Nadejdzie Taki Dzień, W Którym ....
Ta Brazylia z soboty wcale nie była wielka, nic wielkiego nie pokazali, sporo błędów, zagrywka też im nie siedziała. Jednak czego sie spodziewać jak się serwuje, o przepraszam przerzuca piłkę na Sergio? Jak można tak grać? Może z chińczykami czy argentyńczykami techniczna zagrywka skutkuje, ale nie z Brazylią. Jak się im dostarcza takie piłki to samemu sobie wbijamy gwóźdź do trumny. Wystarczyło serwować mocno i na pewno by nie przyjęli dobrze każdej piłki i moglibyśmy to wygrać. Ja tam jestem rozczarowany, bo zagraliśmy słabo jak na siebie. Nasi nie podjęli ryzyka i dlatego przegrali. Z USA to już czułem że przegrają, bo uszło z nich powietrze, zresztą przez 3/4 meczu serwowali jak z Brazylią to czego tu się spodziewać...Zdecydowanie mogło być lepiej.
A wiec tak ja nie narzekam na Polskich siatkarzy dali nam to co stac ich bylo czwarte miejsce nie jest takie zle, mtsle ze w przyszlosci uda nam sie wszystkich pokonac i bedziemy najlepsi na swiecie to sie okaze, tylko dwie porazki mielismy nic wiecej, ale i tak Brazylia az tak dobrze nie grala mieli sporo bledow. W niedziele Brazylia grala z Rosja i wygrala chociaz Rosja wedlug mnie tez dobrze zagrala, dali duzo emocji.
Brazylia będzie miała za jakieś 2-3 lata ten sam kryzys zo Włochy Czyli koniec pokolenia...Kiedyś nie było szans na Włochów bo mieli idealny skład,później połowa siatkarzy była za stara i młodzi nie okazali się zbyt dobzi.Pozatym we Włoskiej lidze za dużo jest zagranicznych zawodników więc mało jest nowych młodych talentów Myśle że z Brazylią będzie to samo,że później nie będą mieli kogo wstawić oprócz Andre
No niestety, nie udało się zając miejsca na podium...myslę, że było to spowodowane zrezygnowaniem jakie ogarnęlo naszych po porażce z Brazylia, zresztą sami chłopcy trochę o tym mówili....myslę, że ich problemem jest też podniesienie sie po porazce. Przecież w fazie grupowej gładko pokonali USA, a w małym finale było wręcz odwrotnie...Widać było, że wyszli na ten mecz ciągle przezywajac porazke z Brazylia i to było decydujące...Mimo wszystko uważam, ze mamy wspaniała drużynę, która juz jst w cołówce swiatowej siatkówki, a w przyszłości moze osiagnac bardzo wiele
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p