Legend of the Seeker
pobierz plik w całości
Pierwsze wrażenie gdy dowiedziałem się o tym serialu - nareszcie serial z elfami, magią i dzielnymi rycerzami!
Ale potem obawy bo jak to będzie wyglądać z budżetem telewizyjnym, ale po pierwszym trailerze mogę powiedzieć że tragicznie nie jest, a czarodziejka jest urocza
chociaż czasami wygląda to drętwo, ale bądźmy dobrej myśli. Ja temu serialowi będę kibicował i ściągam zaraz po premierze. A teraz kilka konkretów:
- tradycyjna historia od zera do bohatera, którego życie zmienia się pod wpływem dziewczyny. Fabuła jest na podstawie cyklu książek Terry'ego Goodkinda Miecz prawdy, a dokładnie tomu pierwszego Pierwsze prawo magi. W sumie wyszło 11 tomów więc materiał jest na kilka sezonów
- reżyserią zajmuje się Sam Raimi(tak, to ten od Spidermana), a scenariuszem Terry Goodkind co dobrze wróży(widowiskowość i wierność książce)
- zamówiono 22 odcinki, czyli cały sezon
- najważniejsze - premiera 1 listopada, czyli jeszcze trochę poczekamy.
I na koniec zwiastun dla zainteresowanych, albo nieprzekonanych:
Pierwsze wrażenie gdy dowiedziałem się o tym serialu - nareszcie serial z elfami, magią i dzielnymi rycerzami!
Ale potem obawy bo jak to będzie wyglądać z budżetem telewizyjnym, ale po pierwszym trailerze mogę powiedzieć że tragicznie nie jest, a czarodziejka jest urocza
chociaż czasami wygląda to drętwo, ale bądźmy dobrej myśli. Ja temu serialowi będę kibicował i ściągam zaraz po premierze. A teraz kilka konkretów:- tradycyjna historia od zera do bohatera, którego życie zmienia się pod wpływem dziewczyny. Fabuła jest na podstawie cyklu książek Terry'ego Goodkinda Miecz prawdy, a dokładnie tomu pierwszego Pierwsze prawo magi. W sumie wyszło 11 tomów więc materiał jest na kilka sezonów

- reżyserią zajmuje się Sam Raimi(tak, to ten od Spidermana), a scenariuszem Terry Goodkind co dobrze wróży(widowiskowość i wierność książce)
- zamówiono 22 odcinki, czyli cały sezon
- najważniejsze - premiera 1 listopada, czyli jeszcze trochę poczekamy.
I na koniec zwiastun dla zainteresowanych, albo nieprzekonanych:
Post edytowany: dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo.
Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.