Prawdziwe nazwisko: Kristen Anne Bell Data/miejsce urodzenia: 18.07.1980/Detroit, Michigan, USA
Kristen Anne Bell urodziła się 18.07.1980 roku w Detroit/Mishigan. Kristen wychowywana była w miłości. Już we wczesnym wiek lubiła brać udział w różnych przedstawieniach, a pierwszy raz wystąpiła mając 11 lat. Miejscowej produkcji "Raggedy Ann and Andy" okazało się sukcesem, i Bell zaczęła wytrwale podążać do większej kariery. Gdy miała 13 lat, miała już agenta. Teatr był dla niej pasją. Gdy chodziła do Shrine Catholic High School w Detroit, w 1997 zagrała główną rolę (Dorothy) w produkcji "The Wizard of Oz." (Zagrała Dorotkę w Czarnoksiężniku z Oz)a w 1998 w komediodramacie "Polish Wedding" ("Polskei Wesele"). Po zakończeniu szkoły Kristen uczyła się w musicalowym teatrze w Nowym Jorku University’s Tisch School dla artystów. Jej Brodwey'owskim debiutem jako Becky Thatcher w krótkiej musicalowej wersji "Przygód Tomka Sawyer'a" w 2001 roku. Zagrała tam również jako Mary Lane w comedii "Reefer Madness: The Musical" który niestety miał większe powodzenie w swoim Los Angeles niż w Nowyn Jorku. W 2004 roku zaczęła grać w serialu Veronica Mars, który przyniósł dla niej największą sławę.
Filmografia:
aktorka:
2009: Astroboy jako (głos) 2009: Couples Reatreat 2009: When in Rome jako Beth Harper 2009: Serious Moonlight jako Sara 2009: Sheepish jako Marybelle (głos) 2008: Antique jako Claire (niepotwierdzone) 2008: Fanboys jako Zoe 2008: Forgetting Sarah Marshall jako Sarah Marshall 2007: Gossip Girl jako Plotkara (głos) 2007: Flatland: The Movie jako Hex 2006: Heroes jako Elle Bishop 2006: Roman jako Dziewczyna/Isis 2006: Pulse jako Mattie 2006: Fifty Pills jako Gracie 2005: The Receipt jako Piękna dziewczyna 2005: Deepwater jako Pielęgniarka Laurie 2005: Marihuanowe szaleństwo (Reefer Madness: The Movie Musical) jako Mary Lane 2005: Last Days of America jako Znajoma w Nowym Jorku #1 2004: Spartan jako Laura Newton 2004: Wybór Gracie (Gracie's Choice) jako Gracie Thompson 2004: Veronica Mars jako Veronica Mars 2003: Księżycowa zatoka (King and Queen of Moonlight Bay, The) jako Alison 2002: Narzeczona dla kota (Neko no ongaeshi) jako Hiromi (głos) (ang.) 2002: People Are Dead jako 2001: Pootie Tang - pogromca zła (Pootie Tang) jako Córka wykonawcy nagraniowego 1998: Polski ślub (Polish Wedding) jako Nastolatka
aktorzy (goscinnie):
2004: Deadwood jako Flora Anderson 2003: O'Keefes, The jako Właścicielka 2002-2006: Everwood jako Stacey Wilson (2003) 2002: Świat gliniarzy (Shield, The) jako Jessica Hintel (2003) 2002-2005: American Dreams jako Amy Fielding (2003)
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 16 lip 2007, o 15:03 przez tlen.exe, łącznie edytowano 3 razy
Świetnie zagrała rolę Veronici, przez co sprawiła, że sama Veronica stała się jedną z najbardziej charakterystycznych i nieschematycznych postaci w historii seriali tv. Widziałem ją jeszcze w "Spartan" ale zbytnio mi się tam nie podobała W niedługim czasie mam zamiar obejrzeć 50 Pills (jak ktoś widział to pisać czy warte to czegokolwiek )
Kristen jest genialna w roli Veronici, ale widziałam ją tez w takich gościnnych rolach w innych serialach i jest dobra aktorką, bo w nich też świetnie się spisała. Jednak Veronica Mars to jest jednak jej największe dzieło jak narazie.
Kristen jest świetna to moja ulubiona aktorka jesli chodzi o seriale poprostu powala mnie na łopatki swoim poczuciem humoru i osobowością a rola Vronici bardzo jej pasowała
Świetna aktorka . Nowa, a już ją uwielbiam.
Jest sympatyczna, wspaniale zagrała rolę Veronici (z mojego pierwszego ulubionego serialu ) i ładnie śpiewa. Mmm!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
swinoujscie Z ostaniej chwili. Wczasy nad morzem w Świnoujściu. spanie24.net
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p