pobierz plik w całości
Moje drogie panie co myślicie o chłopakach z kolczykiem w języku?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Eee tam gadasz! Ja miałam kolczyk w języku Jeśli się go myje, tak jak ja to robiłam nie ma w nim nic niehigienicznego. Szkodliwy też raczej nie był ... i w niczym mi nie przeszkadzał
Kolczyk w języku u faceta - fajna sprawa ^^ Lubie mężczyzn z kolczykami.
no dziewczyny wypowiadajcie się, bo nie wiem czy iść przebić sobie czy nie, zawsze mi się podobały, ale chce mieć też opinię płci przeciwnej bo jak by miał taki kolczyk odstraszać to wole nie
Cya, ojej no to zależy - widzisz zdania są podzielone. Zależy jakiej kobiecie chcesz się z nim spodobać może lepiej zapytaj jej jak się zaopatruje na pocałunek z mężczyzna, który ma kolczyk w języku A jeśli nie ma jakiejś konkretnej damy to już musisz się zdać na swój instynkt...
Jak dla mnie kolczyki są git. Mimo iż wielu ludzi je ma uważam, że są znakiem wolności, wyzwolenia się od ścisłych norm i mimo wszystko nadal są oryginalne
Ja mogę ze swojej strony, powiedzieć że nigdy bym sobie nie przebił języka, bo to chore jest i nieprawą jest to także, że z kolczykiem nic się nie dzieje, jak się go myje A wszystko co z niego przeniknie, ładnie odkłada się w wątrobie U laski może i tak, ale tylko przy całowaniu jest przyjemne, a przy reszcie taki głupawy dodatek, mieć sepląceą laske też nie za fajnie "Pseprasam" itp., itd.
Potnij sobie Cya jeszcze brwi, walnij jakis szlaczek na włosach i już będziesz super cool
Ostatnio edytowano 3 maja 2007, o 18:25 przez KaruzeL, łącznie edytowano 1 raz
ej sepleni sie tylko przez ok pierwszy tydzień, czasami nawet krócej, ale podobno jak się dłużej całuje to się za bardzo język męczy i też zaczyna seplenić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p