Kontynuacja "Knight Ridera" z lat 80'. Mike Traceur, amerykański Ranger, a jednocześnie syn Michaela Knighta, zasiada za kierownicą nowej wersji Knight Industries Three Thousand (K.I.T.T.). Auto ponownie dla rządu stworzył Charles Graiman nadając mu kształt Forda Mustanga Shelby GT500KR. Mike w drużynie z córką Graimana - Sarą oraz agentką FBI - Carrie Rivai rozpoczyna tajną pracę dla rządu w zwalczaniu terrorystów.
Pilot nie jest pierwszym odcinkiem sezonu w tym przypadku tylko jest Pilotem.
Premiera była: 18 lutego bieżącego roku
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jago wielka fanka starego serialu stwierdzam, że czegoś temu brakuje, jednak widzę pewien potencjał Główny bohater to takie połączenie Jake'a z Jericho i Alexa Kareva, co mnie nieco irytuje, gra również tutaj pani Poitier za którą nie przepadam, ale się nie zniechęcam, zobaczymy co wymyślą z serialem. Największy plus - pojawienie się Davida Hasselhoffa
Ten KITT jest niesamowity. Trochę to naciągane wszystko z tą wytrzymałością wozu ale lubię taki kicz. Autko jest przepiękne. Te kolorki pod koniec fajnie zmieniał. Już wiem że to będzie jeden z moich ulubionych seriali w tym sezonie. I faktycznie, Mike to połączenie Jake'a i Alexa, ale mi się akurat podoba, bo obu bohaterów lubię.
Pilot obejrzany i nawet to jest zdatne do oglądania mimo kiczu bijącego z ekranu KITT ma swoje momenty i jest zabawny. Fabuła natomiast to dno, postacie takie sobie, ale przynajmniej fajnie ogląda się pościgi i to jak KITT się zmienia. czy serial przetrwa sezon? Raczej tak bo mózgu podczas oglądania nie trzeba wysilać a seriale tego typu to coś w sam raz dla amerykanów Mam tylko nadzieje że w serialu będzie się pojawiał Hasselhoff chociaż na początku go nie poznałem, strasznie się postarzał.
Jak dla mnie mógłby się pojawić np. w finale i pomóc z czymś tam Mike'owi, byłoby nice, ale nie więcej, to jednak nie jest już serial o nim, mimo, że ja go wciąż uwielbiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p