co o niej myślicie i czy może mogę dostać coś lepszego w tej cenie ?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 2 sty 2009, o 22:17 przez Taifun, łącznie edytowano 1 raz
Powód:literówka
no jeśli chcesz bezprzewodową koniecznie to nawet fajna. Podoba mi się design. Tylko co my Ci mamy doradzić jak klawiatury zazwyczaj nie różnią się niczym poza ergonomią, którą sam musisz wybrać. Co jest dla twoich nadgarstków najlepsze tego nie wiemy .
z tej klasy wykonania raczej nie znajdziesz lepszego . Ceny są już wyśrubowane nawet a poza tym nie chcesz kupić słabego sprzętu typu manta czyli dobry wybór.
A ta klawiatura to na bluetootha czy radio ? bo jak radio to nie polecam
Jest sens wywalic na klawiature tyle co na karte graficzna ( no moze troszke mniej), jak to sie zaraz uswini, zaleje i po polroku padnie ? tzn tak to jest w moim rzypadku jaka by nie byla to zdycha w kwiecie wieku
Niekoniecznie ja cierpię na nadmiar kabli i mam Huba na 9 gniazd napchanego na pełno, każdy kabel mniej to zbawienie, a taki zestawik np. Logitecha drogi nie jest, a pod choinkę jak znalazł: http://tanio.pl/Zestaw-LOGITECH-Wireles ... 09296.html
Ja osobiście nie przepadam za klawiaturą bezprzewodową,ale po części masz rację. Im mniej kabli tym lepiej. Ale to nie zmienia faktu,że klawiatura powinna spełniać swoje podstawowe zadanie,czyli pisać teks::) Pozostaję bajery to tylko dodatek do całości.
www.Noteo.pl - Najlepiej oceniany sklep Internetowy w Polsce.
zależy do czego używamy komputera i jak często. Na pewno wszystkie akcesoria bezprzewodowe zwiększają mobilność ale w przypadku stanowiska pracy liczy się ergonomia oraz stabilność. Poza tym za przewodowymi akcesoriami przemawia cena
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p