pobierz plik w całości
Bardzo barwna postać,lubię ją.Na pewno bez niej na wyspie paru osobą by się bardzo nudziło (Jack i Sawyer)
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
odnosze wrazenie ze tak anprawde w postaci KAte interesuje Was to z kim bedzie i na kogo sie zdecyduje... to nie jest tasiemiec (chociaz tez sztucznie sie juz go przeciaga) nalezy wspomnniec ze Kate to wyrazista postac serialu jest silna kiedy trzeba i pomocna kiedy trzeba...
a to z kim bedzie to lezy w gescie scenarzystow... w 3 sezonie niby zdecydowala sie na Sawyera ale tak naprawde ma jeszcze sentyment do Jacka...
ale oprocz tego odwala kupe dobrej roboty bierze udzial w wielu wyprawach jak zadna inna kobieta na wyspie...
nawet teraz sama zdecydowala sie ruszyc prosic o pomoc Rousso w celu uwolnienia Jacka to sie chwali...
jezeli ocenienie jej postaci polega na okresleniu z kim bedzie to i tak uwazam ze bedzie to Sawyer nie dlatego ze pasuja do siebie czy z innych pobudek ale dlatego ze Kate tak wybrała spedzajac z nim noc....
Czyli jestem jedną z nielicznych osób, które nie przepadały za Kate od samego początku serialu? Nie wiem, po prostu mnie drażni, nie sama aktorka (bo tak też czasem ze mną bywa ), ale jakoś ta postać mnie irytuje... Nie mówię, że nie jest przydatna i zbędna, wiadomo zrobiła wiele dla reszty rozbitków, ale jakoś nie potrafię się do niej przekonać
Mam pytanie co do pierwszego postu, ostatniego zdania - jaki Dawson?
Ja za to Kate lubiłam od początku, i zanim zaczęła kręcić raz z Sawyerem raz z Jackiem stałą się moją ulubioną postacią. Wkurzała mnie trochę jak latała od Jack'a do Sawyer'a, ale nie ważne co by zrobiła i tak bym ją lubiła najbardziej.
Jenny ♥ Nate . Naomi ♥ Liam . Kate ♥ Jack . Olivia ♥ Peter . Blair ♥ Chuck . Charlotte ♥ Dan . Kate ♥ Jack . Pacey ♥ Joey . Kelly ♥ Brandon . Kelly ♥ Dylan . Caroline ♥ Matt . Susan ♥ Peter . Blair ♥ Nate . Abby ♥ Jimmy
Lost ~ Gossip Girl ~ Beverly Hills 90210 ~ Fringe ~ The Good Wife ~ 90210 ~ Harper's Island ~ Melrose Place ~True Blood ~ Flash Forward ~ The Vampire Diaries ~ V ~ Dawson's Creek ~ Gilmore Girls ~ The Tudors ~ One Tree Hill ~ Grey's Anatomy ~ Melrose Place (2009) ~ Glee
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p