Prawdziwe nazwisko: Josh Lee Holloway Miejsce urodzenia: San Jose, Kalifornia, USA Data urodzenia: 1969-07-20 Stan cywilny: żona Yessica Kumala (od 01.10.2004)
Filmografia:
aktorzy:
2009: Stay Cool 2007: Whisper jako Max Truemont 2007: Skinner Box jako Jake Hunt 2004: Zagubieni (Lost) jako James "Sawyer" Ford 2003: Dr. Benny jako Pheb 2002: Tygrys Szablozębny (Sabretooth) jako Trent Parks 2002: My Daughter's Tears jako (nie wymieniony w czołówce) 2002: Mi amigo jako Młodszy Pal 2002: Moving August jako Loren Carol 2001: Kamienne serce (Cold Heart) jako Sean
aktorzy (gościnnie):
2004: Good Girls Don't... jako Eric 2003-2004: Lyon's Den, The jako Kochanek Lany 2003: Agenci NCIS (Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service) jako Szeryf (2004) 2000: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas (CSI: Crime Scene Investigation) jako Kenny Richmond (2003) 1999-2004: Anioł Ciemności (Angel) jako Przystojny facet (1993) 1993-2001: Strażnik Teksasu (Walker, Texas Ranger) jako Ben Wiley (2001)
aktorzy (zdjęcia archiwalne):
2007: Zagubieni: Odpowiedzi (Lost: The Answers) jako James 'Sawyer' Ford 2007: Lost Survivor Guide jako James 'Sawyer' Ford 2006: Zagubieni: Opowieść o przetrwaniu (Lost: A Tale of Survival) jako James 'Sawyer' Ford 2006: Lost Survival Guide, The jako James 'Sawyer' Ford 2006: Lost: Reckoning jako James 'Sawyer' Ford 2006: Zagubieni: Odsłona (Lost: Revelation) jako James 'Sawyer' Ford 2005: Destination: Lost jako James 'Sawyer' Ford 2005: Zagubieni: Podróż (Lost: The Journey) jako James 'Sawyer' Ford
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez magik, łącznie edytowano 1 raz
Nenia napisał(a):niejedna chciałby się z takim Joshem zgubić na jakiejś bezludnej wysepce nie ukrywam, że należę do tego grona
ja też a tak poza tym świetny aktor, chętnie obejrzałabym z nim jakąs komedie romantyczną ach te dołeczki
[ Dodano: 2006-12-12, 19:28 ] A tak dla fanów Josha... w najnowszym Świecie seriali jest Portet na życzenie Josha, czyli informacje o nim, niektóre nawet ciekawe
Przystojny zawadiaka Dzięki niemu zawsze coś dzieje się na wyspie. A i czasem okazuje się pomocny - zabicie niedźwiedzia polarnego i wiele innych przemiłych sytuacji
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
jejku jak widze tego aktora serce mi wali jak mlot jest bardzo przystojny jak na moj gust chcialabym sie znalezc sam na sam z nim na jakiejs bezludnej wyspie o ktorej nikt nie ma pojacia gdzie ona jest polozona byloby napewno cudownie na sama mysl az mnie dreszcze po plecach chodza
Tylko i wyłącznie w Loście pokazał uszczerbek talentu aktorskiego, a w pozostałych produkcjach marnie do bólu. Nie ma żadnych propozycji w hitowych produkcjach, bo nie ma talentu żeby w takich grać poprostu. Zresztą z obsady Losta tylko kilkoro grało, gra w lepszych produkcjach. Locke w serialu Millenium i X-Files i innych filmach zagrał - źle nie zagrał, ale czegoś brakuje mu do bycia lepszym aktorem, Charlie no on załysnął już trochę w Lord of the rings, teraz w Flashforward i jakoś już po tych dwóch produkcjach Lost i Flashforward można by go ocenieć, że talent ma, no i Jack - wiele produkcji, najlepszy z obsady Losta, potrafi manipulować, kontrolować uczuciami swoimi na zawołanie potrafi płakać no i talent ma.
Ty oceniasz postać czy grę? Bo niby jak można ocenić czy aktor potrafi manipulować? Matthew Fox jest dobrym aktorem, ale też nie powala. Co do Josha to widziałam go tylko w Loście i gra tam dobrze. Nie jakoś wybitnie, ale poprawnie. Najważniejsze, żeby gra była naturalna.
Co do płaczu na zawołanie to na to też są sposoby.
Paulina napisał(a):Ty oceniasz postać czy grę? Bo niby jak można ocenić czy aktor potrafi manipulować? Matthew Fox jest dobrym aktorem, ale też nie powala. Co do Josha to widziałam go tylko w Loście i gra tam dobrze. Nie jakoś wybitnie, ale poprawnie. Najważniejsze, żeby gra była naturalna.
Co do płaczu na zawołanie to na to też są sposoby.
Bardziej grę Foxa widziałem w kilku innych produkcjach i potrafi grać, światową gwiazdą nigdy nie będzie, ale potrafi dobrze grać w róznych produkcjach, a Hollowaya widziałem w jakimś horrorze już nie pamiętam tytułu, bo tak nudził i film i aktor, że po wyłączyłem
No sposoby są no to, ale Matt je napewno ma obcykane
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p