John Abruzzi – jeden z bohaterów serialu Prison Break. Jego rolę gra Peter Stormare
Wiek: ok. 45 lat Numer więzienny: 81004 Położenie Celi: Skrzydło A, Cela 96 Zarzuty: 2 morderstwa, 2-krotne namawianie do morderstwa Kara: 120 lat Śmierć: Kilka dni po ucieczce z Fox River Źródło: "http://pl.wikipedia.org/wiki/John_Abruzzi"
John Abruzzi jest typowym czarnym charakterem, członkiem rodziny mafijnej.Sieje postrach w Fox River, uważa się za przywódcę,ma wszelkie luksusy dzięki opłacaniu strażnika Brada Bellick'a.Na początku chce tylko wydobyć od Scofielda informacje o świadku koronnym w procesie przeciwko mafii, lecz potem wraz włącza w pracę w PI (Brygadzie Robotniczej)Michaela ,by pomóc mu w ucieczce.Niestety próba wyeliminowania T-Baga zakończyła się dla niego fatalnie-zranioy w gardło został odwieziony do szpitala helikopterem, czy jeszcze go zobaczymy???Czas pokaże.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 26 lis 2006, o 19:30 przez Jack, łącznie edytowano 1 raz
Czy go zobaczymy? nie bardzo dostał tyle kulek że masakra i dobrze.. nie chciało by mi się znowu w celi siedziec z dodatkowym 50 latami i tak niedożyłby wyjścia
l1er: widac na sile chcesz zdobyc te 15 postow. gdybys wykazal choc odrobine inteligencji, to bys sie domyslil, ze ten opis byl pisany w trakcie 1 sezonu (kiedy sie jeszcze nie skaczyl)
- co zrobisz jak bedzie przerwa w emitowaniu seriali?
- z nudow debe musial dziewczyne znalesc
Kolejny mój ulubieniec. Podoba mi się jego styl bycia, styl mafioso Szkoda, że musiał wylądować w szpitalu z poderżniętym gardłem bo ta jego przemiana mi się spodobała. Stał się religijny, ten moment mnie rozwalił Piękna rola.
To naprawde ciekawa postać. Na początku pierwszej serii tylko mnie wk*rwiał ale jego przemiana mnie zaskoczyła i to bardzo pozytywnie . I kiedy podcieli mu gardło to naprawde sie wk*rwiłem . Wiem że to bandyta a nie aniołek ale jego depresja po zabiciu tego dziecka pokazała że nie jest bezduszny i to właśnie mi się w nim podoba . Silny charyzmatyczny ,nieda sobie w kasze dmuchać ale nie jest też potworem - jak to często przedstawiają filmowych mafiozów.
Ostatnio edytowano 22 lut 2007, o 17:34 przez kocur121286, łącznie edytowano 1 raz
Kolejna z moich ulubionych postaci, bardzo żałowałam, że został zlikwidowany, choć z racjonalnego punktu widzenia nie było sensu ciągnąć dalej jego wątku, bo trochę za bardzo odstawałby od klimatu ucieczki braci - Abruzzi zrobił swoje, Abruzzi może odejść, smutne, ale prawdziwe.
Ulubiony serial: Black Books, VeronicaMars
dodano 17 lut 2007, o 17:18
Zdecydowania moja ulubiona postać w filmie. Uwielbiałam tego człowieka, cały sercem kochałam. Miał jakiś czar, urok. Płakałam, gdy umarł. JA. A ja naprawdę nie płaczę na filmach/książkach/ogólnie. Jak można było tak znakomita postać usunąć Można było jeszcze tyle wymyślić wątków z jego udziałem
Ostatnio edytowano 17 lut 2007, o 17:20 przez Be Ironic, łącznie edytowano 1 raz
Też się poryczałam jak go zabili... Na początku był mi obojętny, ale z czasem przekonałam się, że serial bez niego to już nie to.... Wogóle drugi sezon jest gorszy od pierwszego moim zdaniem...
żal mi było Abruzziego. bardzo go lubiłem, a odcinając T-Bagowi ręke pokazał, że Scofield jest dla niego ważny, w sumie to chciał Fibonaciego, ale wydaje mi się, że nie tylko dlatego to zrobił. Szef mafii, ale z uciekinierów zginął jako pierwszy.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p