pobierz plik w całości
Jakoś umknął mi ten temat przez ten cały czas odkąd tu jestem.. Wczoraj stuknęły mi dwa miesiące na forum, no ale żeby nie wyjść na gbura to też się oficjalnie przywitam Zostałem zarekrutowany na to forum przez eLMaQ, któremu jestem dozgonnie wdzięczny za to, że zapoznał mnie z tym miejscem Poznaliśmy się w trakcie tegorocznych Emmy i liczę, że we wspólnym towarzystwie będziemy przeżywać też emocje Złotych Globów..
Jestem wielkim miłośnikiem kinematografii - od "Podróży na księżyc" z 1902 roku po ostatnio obejrzane "Służące"! Kino każdego gatunku. Od mainstreamu z oskarowych gal i komerchy po festiwale w Cannes, Wenecji czy Berlinie.. Kino całego świata - polskie, amerykańskie, europejskie, azjatyckie, etc...
Seriale systematycznie (czyli sezonami, z odcinka na odcinek) oglądam od 2005 roku. Pierwszy serial: LOST! Kolejne to były: Desperate Housewives, Grey's Anatomy i Weeds. Oczywiście w między czasie doszły liczne kolejne tytuły, m.in. Dexter, Californication, True Blood.. Kiedy pławiłem się w zachwytach nad powyższymi nie wiedziałem, że najlepsze dopiero przede mną! Wtedy w moje ręce wpadły THE SOPRANOS i SIX FEET UNDER! Do tego czasu nigdy nie sądziłem, że serial telewizyjny może być tak dobry! Po prostu mistrzostwo świata.. I kiedy myślałem, że już nic będzie w stanie dorównać tym dwóm pozycjom, aMC zaserwowało nam MAD MEN! To jest ten serial, po którym z pełną świadomością postawiłem znak równości pomiędzy produkcjami kinowymi a telewizyjnymi.. Na dzień dzisiejszy mój niedościgniony nr 1! Kolejkę seriali, które chcę zobaczyć mam zapisaną na dobre 2-3 lata do przodu, a przecież ciągle wychodzą godne uwagi nowości... [resztę ulubionych seriali, które się zmieściły w 500 znakach, zamieściłem w podpisie]
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Mad Men, The Sopranos, Downton Abbey, Boardwalk Empire, 6 Feet Under, Desperate Housewives, Breaking Bad, Queer as Folk(US/UK), Weeds, How I Met Your Mother, Shameless(US), Glee, Grey's Anatomy, Modern Family, 30 Rock, In Treatment, The Big C, United States of Tara, Nurse Jackie, Californication, Dexter, Lost, Game of Thrones, True Blood, Dexter, The Borgias, The Walking Dead, The Killing,The Flight of the Conchords, Ekipa(PL) American Horror Story, Homeland, Revenge, Pan Am, New Girl
ale to fajnie brzmi " poznaliśmy się na Emmy" witaj
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Siema, siema! Postanowiłam znaleźć jakieś forum, gdzie mogłabym trochę podyskutować o serialach - no i trafiłam tutaj ;) Więc wypada się przywitać. Jeśli chodzi o seriale/filmy, to gustuję głównie w thrillerach/kryminalnych, oraz komediach ;> Uwielbiam takie seriale jak: Castle, Leverage, Breaking Bad, z nimi byłam zawsze na bieżąco ;D z nowszych ostatnio oglądam New girl i Suburgatory - całkiem przyjemne. Jakiś czas temu zabrałam się za True blood - podeszłam dość sceptycznie, bo myślałam, że fantastyka to raczej nie mój klimat, więc nie spodziewałam się, że aż tak mnie wciągnie - ale serial pozytywnie mnie zaskoczył i udało mi się powoli go 'nadrobić', więc jestem przy czwartym sezonie ;) Oczywiście nie ze wszystkimi serialami jestem na bieżąco, jednak mogę wymienić inne tytuły, które mi się spodobały, no i pewnie przy jakiejś okazji do nich wrócę: Mentalist, Strike Back, 24 godziny, Lie to me, Burn notice, Dexter, Skins, White collar, How I met your mother, Weeds. Myślę, że mniej więcej zobrazowałam jakie klimaty lubię :D A tak poza serialowym tematem, trochę o sobie - mam 20 lat, jestem z Trójmiasta, jeśli chodzi o muzykę, to lubię różne gatunki - wszystko co wpada w ucho, chociaż jaram się głównie rapem (typu Paktofonika/Pkhtz, AbradAb, Małpa, Zeus, Pezet, Tetris); co do filmów, to do ulubionych należą: Fight Club, Se7en, Memento, Dzień Świra, Snatch, Ocean's Eleven, Shutter Island ;) noo, więcej nie piszę, reszta 'wyjdzie w praniu' ;>
Witamy , witamy Kropencja! Mamy nadzieję, że zadomowisz się u nas na dobre. Miłego komentowania!
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Kropencja napisał(a):co do filmów, to do ulubionych należą: Fight Club, Se7en, Memento, Dzień Świra, Snatch, Ocean's Eleven, Shutter Island
Świetne filmy, mój gust. Za to już plus.
Witaj! Mam nadzieje, że "wsiąkniesz" w naszą forumową społeczność.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Siema! Zazwyczaj to ja prowadziłem fora o serialach, ale ze względu na sprawy prywatne i zawodowe nie mam już na to czasu. Postanowiłem więc znaleźć najbardziej odpowiadające dla mnie forum, cyt. właśnie te. Zobaczymy czy uda mi się zaaklimatyzować na nie własnym forum
CamilloShow napisał(a):Siema! Zazwyczaj to ja prowadziłem fora o serialach, ale ze względu na sprawy prywatne i zawodowe nie mam już na to czasu. Postanowiłem więc znaleźć najbardziej odpowiadające dla mnie forum, cyt. właśnie te. Zobaczymy czy uda mi się zaaklimatyzować na nie własnym forum
To trafiłeś w najlepsze możliwe miejsce! Witamy!
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
hej jestem tu taj nowa i mam na imię Kinga uwielbiam seriale głównie terra nova, sherlock, przygody merlina lubię robić grafikę komputerowa czytać książki grac w talismana online słuchać muzykę i oglądanie filmów bajek anime itp hehe mam psa jamnika miniaturkę o imieniu jogim i świnkę morska o imieniu łacia i fotografować i chyba to wszystko na razie
Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość. Bo uczciwi są nieprzewidywalni.. Zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie.. głupiego.
Hej, witam i zachęcam do częstego odwiedzania forum oraz komentowania obejrzanych odcinków!
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
hej, widzę że ostatnio nikt nowy sie nie wita, ale ja postanowiłam wykazać się kulturką, więc oto jestem Witam wszystkich
Cudnie, że trafiłam w to miejsce, bo tego mi ostatnio brakowało. Serialomaniaków jest tu mnóstwo i większość z tego co widzę jest bardziej zmaniakowana ode mnie, więc jest to argument dla mego męża, że ze mną nie jest aż tak źle
Co o mnie tak w skrócie: 30-stka prawie na karku, ale seriale oglądam namiętnie od paru lat i coraz bardziej się w nie wkręcam. Uwielbiam seriale fantasy i komediowe, ale nie pogardzę też fajnymi obyczajowymi, kryminałami, sf czy dramatami Moim nr jeden jest chyba Buffy - postrach wampirów, choć zdaję sobie sprawę, że serialowi brakuje wiele do bycia wybitnym. Moje serce jednak podbił i obejrzałam go kilkakrotnie, za każdym razem z równym zachwytem. Na drugim miejscu są Przyjaciele.
Mam nadzieje, że mnie przygarniecie i miło nam się będzie dyskutować.
Pozdrawiam,
ULUBIONE ZAKOŃCZONE: Buffy, Przyjaciele, Seks w wielkim mieście, Kochane kłopoty, Monk, Moonlight ULUBIONE TRWAJĄCE: Castle, Merlin, Pamiętniki wampirów, Big Bang Theory, Mike & Molly, Psych INNE BIEŻĄCE: Glee, The Secret Circle, Lost Girl, New Girl, Supernatural, Bones, True Blood, Cougar Town, Gra o tron, The Office DO OBEJRZENIA: bardzo wiele ale m.in. Firefly, The Human Being, Haven, 24, Once Upon a Time, Smallville (S09-10), Gossip Girl (S03-05), Chuck (S05)
Hej, beblybee. Mam nadzieję, że będzie ci się podobał pobyt na forum.
Swoją drogą już Cię lubię za tych "Przyjaciół" na drugim miejscu. A Czesiek na pewno pochwali Cię za twój numer 1 ("Buffy"). Oglądasz m.in. Castle, Psych, Grę o Tron...coś czuję, że szybko znajdziemy "wspólny język".
Również pozdrawiam.
Witajcie Dołączyłam na forum, ponieważ uwielbiam oglądać seriale. Oprócz tego mam też wiele innych zainteresowań np. muzyka, grafika komputerowa i pływanie. Jeśli macie do mnie jakieś pytania to piszcie ;D Chętnie odpowiem.
Pobierz plik w całości
Watch: # House MD.# Dexter. # Misfits.# How I Met Your Mother.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p