Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Hej Seriale lubiłem oglądać odkąd pamiętam, kiedyś, gdy jeszcze nie byłem ucywilizowany oglądałem z rodziną polskie produkcje. Kolega z klasy namówił mnie na oglądanie Gotowych na wszystko, właśnie nadawali na Polsacie, trzeci sezon i mimo oporów obejrzałem ten sezon, ale od kiedy zacząłem pobierać z internetu niedostępny jeszcze w Polsce sezon Gotowych na wszystko (chyba 4), chciałem poznać inne zagraniczne produkcje. Z pomocą kolegi poznałem Kyle XY, One Tree Hill i potem już poszło z górki i z czasem ściągałem inne seriale. Teraz polskich nie oglądam w ogóle, bo przepaść między poziomem seriali polskich, a zagranicznych jest tak wielka, że szkoda czasu na rodzime produkcje. Od tamtego czasu do dzisiaj obejrzałem lub nadal oglądam: Desperate Housewives, One Tree Hill, Kyle XY, Nip/Tuck, Skins, The O.C., Veronica Mars, Supernatural, 90210, Melrose Place, Vampire Diares, Glee, Six Degrees, Kidnapped, Weeds, Grey's Anatomy. Moim faworytem jest Nip/Tuck i jeśli dobrze przejrzałem forum, to nie ma tu działu o tym serialu ale na pewno znajdę jakieś inne miejsce do dyskusji o innych serialach jakie oglądam/ oglądałem. Aktualnie kończę 4 sezon The O.c. i mam zamiar zabrać się na jakąś nową produkcje i między innymi z tego powodu jestem tutaj, bo myślę, że tu poszukam coś ciekawego.
Witaj na pewno znajdziesz coś dla siebie o Nip/Tuck jest temat nip-tuck-bez-skazy-t4955.html ale dość ubogi ja oglądałam 1 sezon, ale nie wciągnął mnie zbytnio
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Mam problem z przedstawianiem się, naprawdę nigdy nie wiem co napisać, żeby ludzie czytając nie myśleli "a co mnie to obchodzi?". I po co to napisałam? Czemu kogoś miałoby to obchodzić. W każdym razie, to chyba dobre miejsce na napisanie swojego pierwszego posta na forum Cześć. Jestem tu nowa. Oglądam dużo seriali, za dużo żeby wypisywać, myślę że po prostu będę się wypowiadać w odpowiednich tematach.
Ja nigdy nie lubię być nowym użytkownikiem. A osobiście nie mam nic przeciwko czytaniu tego co nowi userzy o sobie napiszą.
witaj, baw się dobrze.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Witam Mam 19 lat i jestem ze śląska. Kocham kino, seriale, książki i muzykę. Wujek Google pokazał mi tą stronę, to też i weszłam. No i tak mi się tutaj zostało - mam nadzieję, że na długo
Hej, Marcin jestem, mam 18 lat, mieszkam w Krakowie, dokładniej 10km od niego, ale spędzam tu większość czasu. Ogólnie rzecz biorąc oglądam seriale komediowe, ale teraz mam jakiś taki okres na kryminalne. No, koniec nudzenia, mam nadzieję, że jakoś się odnajdę na tym forum:)
witam. mam nadzieję, że miło spędzisz czas na forum.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p