MATT SMITH, lat 26, emo, ma w zwyczaju występować z Billie Piper
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
słit. jakoś jestem pewna, że będe płakać przy zamianie mojego Tennanta w 11 Doctora. Ale mam nadzieję, że Matt będzie fajny
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Nie podoba mi się ten koleś, ale wcześniejszy na początku również mi się nie podobał, jedna z czasem zmieniłem zdanie. Mam nadzieje, że koleś odda charakter Doctora Who.
The Doctor's most persistent of nemeses will be back in an episode of the upcoming fifth series, penned by Mark 'Lazarus' Gatiss.
The story - airing as episode two or three of the new run - sees The Doctor and companion Amy Pond arrive in London in World War II.
According to reports, the pair then come face to face with Prime Minister Winston Churchill and discover that he is using an army of Daleks in the fight against the Nazis.
The metal monsters have apparently been painted with green battle colors and equipped with Union Jack flags on their helmets.
The Daleks were last seen in the series four finale as part of creator Davros's ultimately foiled plan to destroy all of creation.
Odcinek 4x18 Pierwsze wrażenie? Pozytywne. I'm a girl! A teraz idę oglądać promo D:
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Aaaa czy ja tam (chodzi o promo) widziałam 'płaczące anioły' łiiiiii to był jeden z najlepszy odcinków ha ha I tak dziwnie mi sie to ogląda, inny głos i w ogóle
01 The Eleventh Hour. 02 The Beast Below. 03 Victory of the Daleks. 04 Time Of The Angels. 05 Flesh & Stone. 06 Vampires of Venice. 07 Title Unknown. 08 The Ground Beneath Their Feet. 09 Cold Blood. 10 Vincent & The Doctor. 11 Title Unknown. 12 The Pandorica Opens. 13 Title Unknown. 14 Christmas Special, title unknown.
Jak podaje BBC Press Office w przyszłym roku czekają nas zmiany w sposobie transmisji kolejnej serii. BBC oraz Steven Moffat ogłosili, że w 2011 roku nowa seria popularnego serialu zostanie podzielona na dwie części, z których pierwsza zostanie wyemitowana wiosną, a druga jesienią. Jak zapowiedział Moffat wiosną (prawdopodobnie począwszy od Wielkanocy) zobaczymy pierwsze siedem odcinków, a pozostałe sześć jesienią. Decyzja co do zmian wyszła od samego Moffata, który obiecuje, że dzięki temu będziemy mogli zobaczyć, aż dwie premiery i dwa finały w ciągu jednego roku. Zapowiada też ekscytujące cliffhangery oraz wielki zwrot w fabule, na którego rozwiązanie będziemy musieli poczekać aż do jesieni.
Zaraz mnie szlag trafi. Po pierwsze, finały Doctora nie kończą sie cliffangerami, wszystko jest zawsze (w pewnym sensie) zakończone. Zupełnie mi się nie podoba pomysł z podziałem sezonów, szczególnie, że sezon ma 13 odcinków. Wielki plot twist... Tak, a fani będą sobie włosy z głowy wyrywali w tym czasie. Po drugie, po co? No, a jeśli się nie wie o co chodzi, to chodzi o kase...
Poza tym, z tego co czytałem, to wczoraj zaczęli kręcić pierwszy odcinek.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p