Główną rolę gra Emily Rose ("Jericho", "Brothers and Sisters", "ER"). Aktorka wciela się w agentkę FBI - Audrey Parker, która udaje się do Haven, aby przeprowadzić śledztwo w rutynowej sprawie morderstwa byłego skazańca. Na miejscu dowiaduje się, że miasteczko jest schronieniem dla wielu ludzi z niesamowitymi, ponad naturalnymi zdolnościami. Są one skutkiem klątwy jaką ktoś na nich rzucił.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Obejrzałem z ciekawości pierwsze dwa odcinki, bo mi kumpel naroił. Szczerze to jest śmieszny no nie klei mi się. Zjawiska nadprzyrodzone są na porządku dziennym, czymś naturalnym. Jak dla mnie bajka, może jeszcze zabiorę się z jeden odcinek...
Eh ten serial nie ma szans na zaistenienie. Takie przypadki się zdarzają, a jakoś nikt nie dąży do ich wyjaśnienia... Normalnie Czynnik PSI tyle, że z ładniejszą obsada Dwójka partnerów rozwiązuje te dziwne przypadki, a przy tym coś zaczyna między nimi iskrzeć...
Sam fakt, że jest to serial SyFy sprawił, że po niego sięgnąłem. Z początku miałem mieszane uczucia, po paru odcinkach nie chciało mi się oglądać. Obecnie jestem przy 9 i serial mnie wciągnął. Rozwinął się i jest coraz bardziej interesujący. Jak dla mnie warto było przetrwać pierwsze nieciekawe odcinki by teraz cieszyć się dalszymi odcinkami. Dobry serial i oby dostał drugi sezon.
Obejrzałem pilota i serial się rozkręca w żółwim tempie. Nie mam zamiaru czekać do 9 odcinka zanim cokolwiek ciekawego zacznie się dziać. Poza tym kanadyjskie produkcje rozpoznam z daleka Widoki jak na zbliżającą się zimę w Polsce niezbyt przyjemne . Ogólnie bardzo mdły serial jak na kanadyjskie produkcje przystało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p