Te wszystkie zespoły typu Nightwish, Evanescenece czy WT wzbudzają we mnie śmiech Sie kreują na takie mroczne i w ogóle ave satan Ja generalnie słucham rocka, kocham SOAD, U2... generalnie te klimaty
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
No o to chodzi po to jest ten temat ja tylko wymienilem te ktore sa najbardziej kojarzone i ktore lubie, ale mi oglnie cala ta muzyka sie podoba:) mozna wymieniac dalej np Rhapsody
Z wymienionych tutaj zespołów słucham tylko Nightwisha i uważam ten zespół za naprawdę dobry. Szczególnie pierwsze płyty. Niestety, po odejściu Tarji, to już nie ten sam zespół. Jej specyficzny głos wyróżniał ich. Kogokolwiek znajdą w jej zastępstwie, wątpię, żeby była w stanie zastąpić jej niepowtarzalny głos.
Chociaż kiedy byłam na ich koncercie w Chorzowie zagranie z playbacku mnie do nich trochę zraziło, gdyby nie ich wpadka, zagraliby w ten sposób koncert do końca, ale się wydało i Tarja musiała zacząć śpiewać normalnie Ale efekty mieli świetne
Posluchaj WT podobne do Nighwisha I tez uwazam ze bez Tarji to nie to samo Ta widzialem ich koncery genialne sa szkoda ze nie moglem byc w spodku...
Ale i tak czekam na koncerty Evanescence albo WT bo na tych musze byc!!!
Żałuj Iron Maiden też był (w zasadzie jako gwiazda wieczoru ) i inne zespoły Ironi I Nightwish grali na końcu, reszta wcześniej, impreza zaczęła się o 12 w południe, w wyszliśmy przed 1 w nocy, to było coś
Ja z tych trzech zespołów znam tylko Evnescence , fajne muzy robią . Ale jeszcze dodam , że uwielbiam Linkin Park a szczególnie Forgotten , zaczepista piosenka .
ja tez slucham Evanescence, Nightwish.. taka muzyka mi odpowiada ( a oprocz tego slucham tez takie zespoly jak Korn, Adema, Guano Apes, Nirvana...) no ale niestety jeszcze nie widzialam tych zespolow na zywo a szkoda, bo chcialabym...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p