Wg mnie tylko taka muzyka jest normalna zadne zakichane techno,pop,hh .
Ja osobiscie slucham prawie wszystkiego z gatunkow takich jak : PUNK,Reggae , Metal , Rock , troche emo xD
Ale najbardziej to lubie polski PUNK
Ja tak samo...
Najczęściej słucham Three Days Grace, Green Day, Evanescence, Coldplay, czasem Muse a z polskich: Myslovitz, Wilki
Wg mnie to najlepsze zespoły:D:D:D
Dzien w dzien slucham Evanescence:)
Nowa plytka choc na poczatku podobaly mi sie tylko 2 kawalki teraz wporst nie moge sie oderwac od Lithium i Snow white queen
A ze starszy to oczywiscie Where will you go... ten kto czuje ta piosenke rozumie mnie dobrze;)
Słucham rocka i muzyki podobnej do rocka. Z wymienionych zespołów znam Evanescence i Within Temptation. Świetnie grają, nie przeszkadza mi ich image i zachowanie na scenie. Interesuje mnie przede wszystkim muzyka.
Oglądane/obejrzane: Veronica Mars, Xena, Dr House, Desperate Housewives, Reaper, Dead Like Me, True Blood, SexAndTheCity, Firefly, Heroes, GossipGirl, 90210, Flash Forward, SG-1, Dexter, Prison Break, Supernatural, Friends, Lost, TheIT Crowd, VampireDiares, 10Things I Hate About You , LieToMe, Glee, Ghost Whisperer, Robin Hood, Cleopatra 2525, Popular, Hercules, Young Hercules, Fugitive, Little Britain, The Nanny, Daria, X-Men, X-Men: Evolution, Wolverine and the X-Men, The Lost Room, Valentine
Ulubiony serial: Black Books, Veronica Mar
tlen: b-a-t-i
dodano 13 kwi 2007, o 16:04
słabe to, bardzo słabe
Oglądane/obejrzane: Veronica Mars, Xena, Dr House, Desperate Housewives, Reaper, Dead Like Me, True Blood, SexAndTheCity, Firefly, Heroes, GossipGirl, 90210, Flash Forward, SG-1, Dexter, Prison Break, Supernatural, Friends, Lost, TheIT Crowd, VampireDiares, 10Things I Hate About You , LieToMe, Glee, Ghost Whisperer, Robin Hood, Cleopatra 2525, Popular, Hercules, Young Hercules, Fugitive, Little Britain, The Nanny, Daria, X-Men, X-Men: Evolution, Wolverine and the X-Men, The Lost Room, Valentine
Ramstein - Du Hast A oprócz tego to to oni wyglądaja jak brudne niemyje - ten woklaista moglby czasami sobie włosy umyć ( niemiec , okropny ) wydaja sie takie przetłuszczone i na pewno nie bede na ich koncercie, co oni wyprawiaja (on)
They saw the future ...
they saved the cherleader,
...
IT'S TIME TO SAVE THE WORLD
Niach niach. To lubie. Wymienione tu zespoły got. są niezłe ale w tej dziedzinie króluje Therion. Polecam. Niewarzne co powiecie oni poprostu robią szał. Dodatkowo można tutaj zaliczyć jeszcze Bathory ale tylko z płytą "Blood on Ice" jest genialna, byłem pewien czas poprostu zakochany w tej płycie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p