pobierz plik w całości
Witam
Zawsze goliłem się jednorazówkami jednak mam pytanie :
Czy nie lepiej i ekonomiczniej przejść na jakieś maszynki ? [np. żyletki, elektorniczne]
Mój zarost jest miękki i bez dobrej pianki trudno zgolić :p
Z czego korzystacie i jak wam jest lepiej ?
@ lol jaki temat ;p
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Taifun, łącznie edytowano 1 raz
Jeśli chodzi o 'wspomagacze' [ale to nazwałem ] to wole gel 'Nivea form men łagodny', a maszynkę mam z wymiennymi ostrzami wilkinsona, ale chyba oszczędniej było by kupić jakąś z tych elektrycznych
Ja kiedyś na jakieś święta czy coś dostałem golarkę Philipsa z 3 głowicami i muszę powiedzieć, że w sumie to pierwsza elektryczna maszynka, która jest w stanie mnie ogolić, teraz zostawiam 2-3 dniowy zarost i w tym jest wygodniejsza (no chyba że mam jakieś egzaminy czy coś to wtedy na zero ). Noże są samoostrzące się i na razie się nie stępiły przynajmniej nie czuje żeby szarpały. Wyjdzie Ci jakieś 200 zeta, ale nie musisz kupować nonstoper nowych i pianek, żeli i innych doopereli.
A tak czy kupić jakiegoś z trzema ostrzami z wymienną górą, czy jednorazówki to jeden wał na to samo wychodzi moim zdaniem.
PS Żadnego miejsca nie dajcie golić lasce, chyba że na czymś Wam nie zależy
Finarfin napisał(a):Tak poza tym to ktoś się zacina przy goleniu? Bo ja może raz w życiu się zaciąłem, tak poza tym to chyba awykonywalne
KaruzeL napisał(a):PS Żadnego miejsca nie dajcie golić lasce, chyba że na czymś Wam nie zależy
dobra właśnie mi się przypomniało i zdecydowanie muszę jednak przyznać rację KaruzeLowi, nigdy nie dajcie się golić dziewczynie chyba że chcecie chodzić w tylu miejscach pozacinani że sami nie wiedzieliście że w tylu miejscach można być zaciętym [bynajmniej za pierwszym razem tak było ]
A co do samego zacinania to czasami jak się bardzo śpieszę to tak, lub ostatnio gdy mam napad pryszczy to wtedy zapominam o nich przy goleniu i boli trochę
Finarfin napisał(a):Zarost jest trochę wkurzający, muszę się golić 2x w tygodniu Inaczej to jak zarośnięty małpolud chodzę
He he, ja po jednym dni mam widoczny zarost, po trzech to bym mugł już zapuszczaś małą brudkę ... więc golić to się muszę ale raczej codziennie, chyba że zapuszcze brodę
A mi własnie wczoraj przyszła paczka za oceanu z nowa golarką BRAUN COMPLETE 8995 goli bez zarzutu a wcześniej goliłem się zwykłymi maszynkami za 1zł i mnie to wnerwiało Nie to co teraz
sufer napisał(a):He he, ja po jednym dni mam widoczny zarost, po trzech to bym mugł już zapuszczaś małą brudkę ... więc golić to się muszę ale raczej codziennie, chyba że zapuszcze brodę
to że ma się niewielki zarost nie oznacza że codziennie trzeba się golić, to że np. niektórzy golą się 2x w tygodniu to nie oznacza że w następnym dniu zarostu nie mają tylko że ich taki zarost nie denerwuje, jedni wolą być codziennie ogoleni a innym pasuje typ 'ala zakościelny' z 2/3 dniowym zarostem
P.S.
magik napisał(a):pozdrawiam tych co mnie pozdrawiają Alwaro ja ciebie też
Nie wiem czy wiesz ale w tym przypadku alvaro zastosował kod 'you' i każdy z nas widzi coś innego
a pamięta ktoś jak się nazywa ten żel do golenia który po nałożeniu nie zmienia się w piankę i jest dalej wszystko ładnie widoczne [szczególnie trądzik]?
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p