pobierz plik w całości
Agrhhhh.... Te cudowne polskie tłumaczenia po prostu zachwycają. Jak z "Supernatural" uzyskali "Nie z tego świata"? Przecież to obniża oglądalność, wiem z własnego przypadku, że gdybym dowiedziała się że w TV będzie leciało Supernatural to bym czekała i na pewno nie przegapiła, a tak proszę - to, że nie przegapiłam pierwszego odcinka było czystym przypadkiem....
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 27 lis 2006, o 19:23 przez asiak, łącznie edytowano 1 raz
Ja nie o tytule, ale o decyzji TVN. Od 4.12 serial przeniesiony na wtorek na godzinę 23.15 ( po programie Teraz My). Czyli wygląda to mniej więcej tak:
Odcinek 2 - 27.11, odcinek 3 - 4.12
Nie mówisz serio co?przecież to już szczyt bezczelności czy TVN musi zawsze dawać świetne seriale tak późno Z smallville tak samo było ze zmianą czasu ale myślałem ,że z tym tak nie zrobią ale jak widać głupota ludzka nie zna granic i TVN poprostu zjechał u mnie z 1 miejsca w dół . GRATULUJE TAKIEJ POLITYKI TELEWIZYJNEJ
a potem sie dziwią że niby taki słynny serial w USA i europie, tak świetnie sięsprzedaje, tylko jakos cholera u nas nie idzie:/ mogli by to bardziej rozreklamować i dać na jakąś normalną godzine, najlepiej nich się uczą od HBO, tam seriale idą o 21, w normalne dni, gdzie jest duża oglądalność....
pietras01 masz racje ale TVN jest jaki jest HBO daje o 21:00 a już TVN ich seriale po 23 i potem sie dziwią ,że oglądalność spada ale sami sobie szkodzą .
Ja chcialam obejrzec Supernatural ale wole sie wyspac i dlatego pozniej fajne seriale sa sciagane a slupki ogladalnosci nie sa zachwycajace, im gorszy czas daja tym mniej chetnych...
No właśnie a potem dziwią sie ,że piractwo sie szerzy wszędzie a co oni robią żeby temu zapobiec godziny emisji 23 a sezon w sklepie ok. 200 zł Aż krew sie w człowieku gotuje
W stanach idą do sklepu i kupują - niestety w naszym kochanym kraju trzeba liczyć każdy grosz , a kwota 200 zł nie jest mała dla przeciętnego rodaka...
Nigdy w tej kwesti nie dojdziemy do porozumienia - chyba ze zarobki podwyższą sie o 200%
Gareth napisał(a):Kiedys Roswell lecialo w soboty o 12:30
to ja jeszcze dodam w innym kontekście do OT, ja oglądałem każdy odcinek Roswell dopóki leciało po północy, a jak przenieśli na ta wcześniejszą godzinę to jakoś stracił serial w moich oczach, nocna godzina bardziej się nadawała na taka aurę tajemniczości która była potrzebna w tym serialu [ale ja byłem wtedy mały i głupi teraz bym pewni inaczej powiedział] ale i tak lepsza jest 23 niż jak było w przypadku OC o 14
ja byłam zła, że o 22.35 sie zaczyna, bo wiadomo, ze lulu pójdzie sie przed 12, a jak o 7 trza wstac to masakra. a teraz jeszcze przeczytalam ze o 23.15 fest, to jak sie skonczy to bedzie prawie wpoldo pierwszej sciagnelabym sobie chetnie, ale akurat teraz sciagam inne seriale, a mam limit a neo nie ma to jak polska pomysłowość
JA wczoraj miałem ochote rozwalić telewizor choć na ogół jestem spokojnym człowiekiem Czekałem sobie na Supernatural dla pewności ciągle sprawdzałem telegazete No więc czekam i czekam aż wreście patrze coś sie zaczyna ....
No i widze coś tam gadają jakaś Amerykańska Bogini Mówie to nie to ,ale czekam na tytuł.
Długo czekać nie musiałem patrze Bez Śladu jakieś No nie wiem czy TVN sobie w kulki leci z widzami żeby tak bez zapowiedzi robić No nie wiem patrzyłem w telegazecie w programie i na necie no Wołami wyryte
Nie z tego świata odc. 2
A tu co TVN daje jakieś Bez śladu No bez jaj jak tak można robić .
Wkurzyła mnie jednak inna rzecz :
Poczekałem chwile może bedzie jakaś reklama Supernatural i coś sie dowiem kiedy bedzie.
No więc zaczekałem.
Pojawiła sie (może jasnowidzem jestem ) reklama w której PODALI DATE I GODZINE : 23:15 WTOREK Krew mnie istnie zalała przecież miała być zmiana od 3 odcinka (4.12)
No nic może dziś obejrze Ale to co TVN robi z ludzmi jest karygodne POWINNI TEGO ZABRONIĆ
z tego co słyszałem to cały dzień trąbili że będzie we wtorek ale ja tam reklam nie oglądam i też nic nie wiedziałem, bo zamiast jakiś jogurtów wole sobie coś na vivie obejrzeć tym bardziej że wieczorami to są taaaaaaaaakieeeeee długie reklamy
Ja tam reklam też nie oglądam chodze tylko po necie i czasami sobie patrze w programie co bedzie i zapamiętuje dlatego mnie to wkurzyło Ale najgłupsze jest to ,że nawet nie mogli zmienić na necie programu i w telegazecie . KOMEDIA
Uuuu to wielka szkoda że na tak idiotyczną godzinę zmienili - co za trąby jerychońskie !! Więc ja też nie będę oglądać, bo wcześnie wstaje:( a wielka szkoda, bo to chyba niezły serial. Szkoda, że nie dali o drugiej w nocy , efekt byłby podobny. Kompletna olewka TVN względem widzów- chcą oglądać -niech siedzą po nocy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p