Ogłoszenia
Najlepszy serial wszech czasów - rankingi i głosowanie -
głosuj
Pobieraj seriale z sieci -
download
Jaki serial polecasz? -
napisz
Najlepsze seriale Wg filmweb.pl -
zobacz
Zobacz kto zdobył
Złote Globy 2009
Fringe • peb, rapidshare
dodano 16 cze 2008, o 14:42

"Fringe" to nowy serial science fiction J.J. Abramsa z Joshuą Jacksonem ("Jezioro marzeń") w roli głównej. Oficjalna premiera zapowiedziana jest na wtorek 9 września 2008r. w stacji FOX.
"Fringe" opowiada o trójce bohaterów, którzy prowadzą śledztwa związane ze zjawiskami paranormalnymi. Koncentrują się oni głównie na fenomenach w nauce i medycynie. Zespół tworzą agentka FBI (Anna Torv), genialny naukowiec Walter Bishop (John Noble) i jego nadzwyczaj inteligentny syn (Joshua Jackson), mający problemy z uzależnieniem od hazardu.
Budżet odcinka pilotażowego wynosi 10 milionów dolarów! To najdroższe tego typu przedsięwzięcie w historii telewizji.
Oficjalnej premiery jeszcze nie było, ale pilot wyciekł już do sieci. Jeszcze nie oglądałem bo czekam na napisy, ale po trailerach wydaje się że będzie można zrobić dział na forum. W końcu to dzieło Abramsa
Ulubiony serial: The X-Files
dodano 17 cze 2008, o 10:53
"Fringe" to chyba jeden z najbardziej ostatnio oczekiwanych projektów. Ale tak jak napisał Czesiek_PL: J.J. Abrams + taki budżet pozwalają spodziewać się czegoś naprawdę dobrego. Jako wierny fan Mulder'a i Scully

, mam nadzieję, że produkcja ta będzie choć trochę klimatem przypominała X-Files. Tak czy inaczej (dla mnie) murowany kandydat do zastąpienia nudnych jak flaki z olejem Lost'ów...
Jesteś uploaderem?
Dlaczego hostujesz pliki na rapidshare skoro hotfile oferuje wysokie stawki za pobieranie twoich plików!
Obecnie wszyscy przechodzą na hotfile z prostej przyczyny. Zamiast punktów możesz zbierać prawdziwe pieniądze. Ponad 10$ za 1000 pobrań. Mało? Przekonaj się sam i dorabiaj jako uploader serwisu hotfile.com - więcej informacji
precyl • darkwarez • download • peb.pl • rapidshare
dodano 19 cze 2008, o 21:57
Napisy angielskie, które oceniam na 8 / 10.
http://www.opensubtitles.com/pl/subtitl ... /fringe-enGeneralnie - nie jest źle. Tzn. cały pomysł na serial bardzo mi się podoba, ale zniechęcają mnie takie szczególiki typu: do Waltera niby nikt nie może się dostać nawet FBI. No dajcie spokój - dziadek siedzący w pokoju zamkniętym na zardzewiały zamek i nikt z FBI nie może się z nim spotkać?
Ale będę oglądać choćby dla Joshuy Jacksona

Jego postać jest przeboska

Szkoda też trochę, że pojechali szablonem - wielkie pojednanie ojca i syna, którzy nie rozmawiali ze sobą od lat. I ciekawe tylko, w któym odcinki Joshua i ta laska się spikną

Jak więcej osób będzie zainteresowanych to może zrobimy forum dla tego serialu?

Choć do drugiego odcinka trochę poczekamy bo oficjalna premiera będzie mieć miejsce 26 sierpnia.
ZQKB
Come on girl, one last time
let me know you're still alive!icon by
mal_contentum
dodano 20 cze 2008, o 16:43
SKoro nie jest źle to ściągnę pilota i zobaczę. Bardzo lubię Joshuę i skoro jego postać jest przeboska to tym bardziej mam ochotę to zobaczyć

edit: widziałam!

wszystko fajnie się zaczyna, ale coś drażni mnie ta główna bohaterka. Ale mało się w sumie tym przejmuje bo panowie Bishop są genialni, i ojciec i syn XD
Want your bad romance.
dodano 20 cze 2008, o 23:29
Obejrzałem i jestem pozytywnie nastawiony mimo głupich wpadek(z tym szpitalem i FBI - bezsens). Najbardziej mi się podobają bohaterowie - Bishopi są świetni, agentka też może być, murzyna z lostów dziwnie się tutaj ogląda, a krowa wymiata

Dobrze, że pilot nie był przewidywalny, mam nadzieje, że dalsze odcinki nie będą schematyczne, a wątki romantyczne nie będą zbyt nachalne. Jak na razie Fringe daje radę, oby była tak z Dollhouse.
dodano 21 cze 2008, o 08:56
ZQKB
Come on girl, one last time
let me know you're still alive!icon by
mal_contentum
-
- Fringe / Fringe: Na granicy światów (2008)
WhYdOC » 14 cze 2008, o 22:08
- 157 Odpowiedzi
- 7160 Wyświetlone
- Ostatni post Lucas Scott

1 mar 2010, o 19:20
Seriale
-
- Fringe komiks
Czesiek_PL » 10 wrz 2008, o 19:11
- 0 Odpowiedzi
- 255 Wyświetlone
- Ostatni post Czesiek_PL

10 wrz 2008, o 19:11
Pozostałe
-
- Fringe filmiki
Czesiek_PL » 19 wrz 2008, o 15:48
- 5 Odpowiedzi
- 324 Wyświetlone

12 wrz 2009, o 17:41
Pozostałe
-
- Fringe wywiady
Czesiek_PL » 8 kwi 2009, o 19:11
- 0 Odpowiedzi
- 226 Wyświetlone

8 kwi 2009, o 19:11
Pozostałe
-
- Fringe na TVN
juliee » 24 kwi 2009, o 13:26
- 2 Odpowiedzi
- 415 Wyświetlone
- Ostatni post Kamil220

27 kwi 2009, o 18:37
Pozostałe
Powrót do Archiwum
Sprawdź Fringe w internecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download: rapidshare, napisy, megaupload, peb.pl, chomikuj, filmweb, torrent
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, fileupload, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, odsiebie.com, megashares, peb.pl, filefactory, hotfile
znajdziesz tutaj napisy, odcinki seriali, soundtrack
formaty: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
oraz takie seriale jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com,ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p