pobierz plik w całości
Pisaliście tu o pewnych analogiach do OTH i sprawach czysto sportowych, ja podobieństwo widzę w tym, że jakość serialu z sezonu na sezon nieco słabnie. Pierwsze dwa sezony były kapitalny, trzeci był dobry, aczkolwiek było kilka odcinków bardzo nudnych, a czwarty jest zdecydowanie najsłabszy. Z nowych bohaterów do gustu przypadł mi jedynie Vince i niestety serial stracił bardzo dużo po odejściu Smasha, Layli i Tyry. Jestem ciekaw czy w piątym sezonie akcja rozpocznie się wraz z nowym sezonem, czy wraz z wyjście z więzienia Tima? Bo jeśli Riggins przesiedzi cały sezon w więzieniu, a co za tym idzie, będzie go w serialu mało, to już w ogóle nie będzie dla kogo oglądać FNL.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Klatus napisał(a):Jestem ciekaw czy w piątym sezonie akcja rozpocznie się wraz z nowym sezonem, czy wraz z wyjście z więzienia Tima? Bo jeśli Riggins przesiedzi cały sezon w więzieniu, a co za tym idzie, będzie go w serialu mało, to już w ogóle nie będzie dla kogo oglądać FNL.
Zgadzam się, zdecydowanie Tim Riggins i Vince byli najciekawszymi postaciami w czwartym sezonie. Moim zdaniem powinni pokazać kilka odcinków z Timem w więzieniu i jakoś w jednej czwartej sezonu powinni go wypuścić. Natomiast jeśli chodzi o cały czwarty sezon, to moje wrażenia są następujące. Od scen Landry'ego i tej Jess niedobrze mi się robiło, zdecydowanie za dużo Landry'ego było w tym sezonie, od samego początku była to jedna z gorszych postaci w całym FNL. Jess zdecydowanie lepiej pasuje do Vince'a i myślę, że na początku następnego sezonu pewnie ich złączą. Oby... Rozwalił mnie Saracen w ostatnim odcinku, który sobie wrócił i myślał, że wszystko będzie po staremu. Pierwszy raz od jakiegoś czasu nie przeszkadzało mi zachowanie Julie. Sceny boiskowe jak zwykle były na świetnym poziomie, ale odczuwałem pewien niedosyt, że było ich zdecydowanie mniej niż w pozostałych sezonach. Jak dla mnie mogliby ograniczyć bardziej wątki Julie, Landry'ego oraz Matta (który już się dla mnie skończył w trzecim sezonie), a bardziej skupić się na Luke'u, Vince i Timie.
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
Ja sobie teraz nadrabiam 4 sezon. jestem już po 9 odcinku i muszę powiedzieć, że bardzo dobrze mi isę to ogląda. W serialu w sumie nic się nie dzieje, ale jest przyjemny. no i mam do niego sentyment. moim ulubionym wątkiem jest Tim i ta dziewczyna w kręconych włosach
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
jejku, ten serial jest najlepszy na maratony <3 Skończyłam nadrabiać 4 sezon i żałuje, że tak szybko mi z tym poszło. Ostatni odcinek był cudny. Pełen domowego ciepła, sportowej rywalizacji i miłości. Najbardziej zaimponował mi Tim. W tym odcinku udowodnił jedynie, że jest wspaniałym człowiekiem. Już od początku odcinka domyślalam się co zrobi. A scena z bratem była wzruszająca. Popłakałam się, a co. No i samo to, że poszedł to Becky i powiedział, że zawsze może liczyć na niego i na jego rodzinę. I sam fakt, że chciał aby została jego przyjaciółką <3 zdecydowanie ich wątek jest moim ulubionym w 4 sezonie. A Becks bardzo polubiłam. Chyba najbardziej ze wszystkim damskich charakterów w tym serialu. Brawo. Mecz świetny, pełen napięcia i sportowego ducha. Nie jest to kolejny głupkowaty młodzieżowy serial i to jest w nim najlepsze. Niestety na długi czas zapomniało mi się czemu tak bardzo kochałam ten serial. Dobrze, że sobie przypomniałam. Może ta przerwa w oglądaniu była mi potrzebna.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Mi się średnio podobał do czasu kiedy zrobilam sobie przerwe. Potem wróciłam do serialu po pół roku, odcinki obejrzałam sobie maratonowo i naprawdę mi się podobało.
Obejrzałem pilota. I mam mieszane uczucia. Z jednej strony mi się podobało, z drugiej było dziwnie.
Po pierwsze - dużo zamieszania, ujęcia kamery mi się naprawde podobały, to przeskakiwanie scen, ale trudno było się połapać kto jest kim. Ale robiło to świetne wrażenie.
Po drugie - tak naprawde nie wiemy nic o bohaterach. Ale zapowiada się ciekawie, wogóle jak to będzie dalej wyglądać?
Po trzecie - odcinek był raczej spokojny i zdecydowanie skupiony wokół tego piątkowego meczu. Widać jak ludziom zależy na wygranej Dillon Panthers, co mi się wydawało troche dziwne, ale też ciekawe. I to całe modlenie się.
Mecz był świetnie zrobiony, very impressive. I Street dostał, ciekawe co z nim będzie.
Poza tym świetna muzyka i dźwięk.
Aktorzy... Nie mieli za dużo do pokazania póki co. Ale poprawnie.
No i poza tym nie wiem co powiedzieć, na pewno będe oglądał dalej. Na razie 8/10.
Pilot jest bardzo przeciętny. Potem jest milion razy lepiej, potem znowu jest gorzej. ale ja polecam. bo serial ma cudowny klimat. ja uwielbiam fnl za klimat. 4 sezon ciezko mi sie ogladalo do czasu... do czasu az zrobilam sobie dluzsza przerwe od serialu, bo potem znow mi sie swietnie ogladalo ;d
justin napisał(a):Pilot jest bardzo przeciętny. Potem jest milion razy lepiej, potem znowu jest gorzej. ale ja polecam. bo serial ma cudowny klimat. ja uwielbiam fnl za klimat. 4 sezon ciezko mi sie ogladalo do czasu... do czasu az zrobilam sobie dluzsza przerwe od serialu, bo potem znow mi sie swietnie ogladalo ;d
Podpisuję się pod tym! Serial jest świetny i pierwsze dwa sezony obejrzałem praktycznie w locie. Rzeczywiście 3 i 4 sezon są trochę gorsze, ale nadal się je świetnie ogląda. Mecze są świetnie zrealizowane, to moje ulubione fragmenty odcinków! Rola trenera Taylora jest znakomita i podoba mi się również gra Tima Rigginsa. O postacie nie masz co martwić, powoli je poznasz i zaczniesz je uwielbiać/nienawidzić.
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
yaaay, friday night lights is back! no i mi się podobało bardzo. uwielbiam ten serial, uwielbiam. cudowny, niepowtarzalny klimat. Tima za mało! no i w ogóle tak smutno z nim.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p