pobierz plik w całości
Mi się zdecydowanie pilot podobał najmniej, dziwnie był zrobiony, ale to też może dlatego, że nie znałam jeszcze bohaterów.
Co do 2 sezonu, to zdecydowanie nie podoba mi się fakt, że zagłębiają się w wątek morderstwa [zegarek]. To się powinno zacząć wyjaśniać, zresztą mimo również mojej wiary w twórców serialu, ciężko mi sobie wyobrazić dobre wybrnięcie z tego wątku.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ja prawie usnęłam na pilocie:D Naprawdę, ledwo przebrnełam, ale ostatnie 10 minut mi się w końcu spodobało. A z kolejnymi odicnkami było już tylko lepiej i lepiej.
Wyjaśni się w 6 odcniku czy jakos tak, na pewno przed połową sezonu. Ja tam nie mam takich wielkich problemów z tym watkiem, jak prawie wszyscy. I jestem pewna, że się nie zawiodę.
Za pierwszym razem strasznie się męczyłam z pilotem, drugi odcinek też mnie nie zachwycił i serial wywaliłam Zdecydowanie lepiej oglądało mi się po raz drugi dzisiaj dojdę do 10 odcinka
Jak najbardziej polecam. Choc na poczatku nie bylem przekonany do tego serialu. Postac Erica Taylora - swietna gra aktorska. Z ciekawosci nawet ogldane film pelnometrazowy i porownam z serialem
2 sezon jakby odrobine gorszy - choc duzo seriali obniza poprzeczke po 1 sezonie (wyjatkiem jest Dexter gdzie seria 2 jest o wiele lepsza).WracajÄ…c do FNL - szczegolnie razi w oczy przemiana Lyli i wykreowanie na jednego z glownych bohaterow naglupszej postaci w tym serialu - czyt. Landry
Zgadzam się całkowicie, ze posatć Erica taylora jest rewelacyjna. uwielbiam w ogóle rodzinke taylorów, a związek Tami i Erica jest cudowny, najlpesza para małżeńska w telewizji.
I jak się podobał film? Ja nie oglądałam.
Wiem, że dużo osób jest rozczarowanych drugich sezonem, ale ja w sumie nie jestem. Owszem, pierwszy był lepszy, ale mi się nadal podoba. Lyli nigdy nie lubiłam i nadal nie lubię, a do landrego nic nie mam:P Nie uwazam,z e jest najgłupsza postacia:P
FNL jest jednym z fajniejszych seriali, jakie ostatnimi czasy oglądnęłam, zaleta jest taka, że pokazuje życie nastolatkow trochę poważniej niż jakieś OTH Drugi sezon był całkiem udany, choć nie podoba mi się to, jak zmieniła się Julie. No i żałuję, że skończył się tak nagle z powodu strajku. Bez finału z prawdziwego zdarzenia.
bardzo się cieszę ,że ''przebrnęłam'' jakoś przez pilota który był taki sobie, bo kolejne odcinki są świetne , jestem kompletnie zauroczona tym serialem , obejrzalam dzisiaj 5 , i nadal nie mam dość. Jak narazie to lubię wszystkich. Wkurza mnie trochę L , chociaż na niesamowitą chemię z T ( którego uwielbiam) no i bardzo lubię Tyrę, ogólnie serial jest tak fajnie napisany ,że z niecierpliwośćią czekam na rozwój wszystkich wątków,i interesuję mnie każdy z bohaterów no i mecze , sport ( coś czego niestety od bardzo dawna brakuje w OTH) . To sportowe ciśnienie w tym miasteczku jest masakryczne
Obejrzałem pierwszy sezon i muszę powiedzieć, ze mi się bardzo podobał. Oczekiwałem trochę innej drużyny, tzn. myślałem, że będzie to drużyna z NFL, ale nie było źle. Jak będę miał czas to z pewnością obejrzę kolejne sezony
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Ja już dawno widziałem pierwszy sezon a drugiego nie miałem jakoś nastroju na szukanie torrentów i zaniedbałem. Teraz jak bym miał dalej oglądać to musiałbym od początku a nie chce mi się ściągać znowu. Nie będę pisał o serialu bo zgadzam się po troszku ze wszystkimi, najbardziej z Trish, OTH słabo pokazało sport w porównaniu z FNL. To tyle.
jestem po 2 odcinku 4 sezonu i podoba mi się. Luke jest słodki z tym swoim nadmiłym usposobieniem
Jane&Billy OglÄ…dam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Bardzo mi się podoba Friday Night Lights. Jestem na 4 sezonie i aktualnie czekam na napisy PL do odcinka 8 i wzwyż. Ciekawi bohaterowie, świetna postać trenera Erica Taylora, bardzo dobre pokazy meczów futbolowych, dzięki temu polubiłem trochę ten sport.
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
a skąd my mamy to wiedzieć? czy ktoś z nas je tłumaczy ? uświadamiam Cię, że niestety nie Do FNL napisy raczej wolno się robią.
Pobierz plik w całości
Jane&Billy OglÄ…dam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdujÄ… siÄ™ na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p