tlen.exe napisał(a):Te pogłoski ze sprzedażą go do Red Bulla czy McLarena to straszne pierdoł
Czy ja wiem? Alonso się nie wiedzie w McLarenie, i może po sezonie wróci do Renault. Jakby zajął miejsce Alonso to otworzyłaby się przed nim wielka droga do ogromnych sukcesów.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Bardzo fajnie by było gdyby trafił do McLarena oczywiście, ale wątpię że jest teraz taka możliwość, Alonso jeździ dobrze, wystarczy popatrzeć na Klasyfikację Generalną.
Dzisiaj Robert zaliczył kolejny udany wsytęp Biorąc pod uwagę okoliczności ostatnich tygodni oraz to jakim autem jeździ nasz rodak, można śmiało powiedizeć, że spisał się rewelacyjnie 3maj tak dalej Robert
Tym wyścigiem pokazał że nie tylko Nick, mając agresywną taktyke, potrafi zakończyć wyscig na wysokim 4 miejscu. Kurna szkoda że nie udało się Kubicy utrzymać 3 miejsca...
To co mnie najbardziej cieszy, to że Robert utrzymuje stałą formę i można powiedzieć, że jest obecnie piątym zawodnikiem w F1. Za rok gdy BMV ulepszy swe samochody, Robert spokojnie będzie mógł walczyć o podium w każdym wyścigu. Na razie pozostają mu pozycje 5-6 i wyższe gdy ktoś w liderującej czwórki ma problem, tak jak dziś miał Massa, a tydzień temu Alonso.
Jak pokazywali wczoraj końcówkę,to aż przestałam się ruszać,bo miałam wrażenie,że jak mrugnę powieką to Masa wyprzedzi Kubicę.Ale się udało,pięknie pojechał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p