pobierz plik w całości
"Diablo", bestsellerowa gra firmy Blizzard, która w 1996 roku zelektryzowała fanów na całym świecie doczeka się filmowej adaptacji. Produkcji obrazu na jej podstawie podejmie się studio Legendary Pictures mające w planach również "World of Warcraft" i "Clash of the Titans".
(filmweb.pl)
I co Wy na to?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Lubię filmy na podstawie gry i już nie mogę się doczekać filmów z tej serii.
Wracając do filmów na podstawie gry lubię RESIDENT EVIL i już z niecierpliwością czekam na trójeczkę Naprawdę filmy warte obejrzenia chociażby ze względu na wspaniałą grę Milli Jovovich.
Innym wspaniałym filmem który powstał po wielkim sukcesie gry to DOA: Dead or Alive również polecam bo wart jest tego.
Ciekawe jakie inne gry zostaną przeniesione na duży ekran???Ale sam pomysł bardzo mi się podoba
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Zazwyczaj filmy na podstawie gier nie są zbyt dobre, ale już pare widziałam. Oczywiście nie można zapomnieć o 2 częściach Tomb Raider'a. Film świetny . Silent Hill, Resident Evil, Diabolo. A tych filmów jest napewno sporo.
Dużo gier powstaje na podstawie filmów, bajek (Epoka Lodowcowa, Madagaskar i wiele, wiele innych)
Zastanawiam się czy nie zrobią gry na podstawie filmu Stay Alive. To by było coś
Myślę, że nie powinniśmy narzekać na przeznaczenie. Nie jest niesprawiedliwe.Nie jest nieoczekiwane. Ono tylko... wyrównuje rachunki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
Pobierowo Pobierowo, Polskie Morze. Wczasy nad morzem w Pobierowie. spanie24.net
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p