Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Genialny serial, widziałem jak dotąd wszystkie sezony "Entourage" i jestem pełen zachwytu nad tą produkcją. Świetny Ari Gold i Johnny Drama! Wciągająca historia o aktorze i jego kumplach, ich perypetiach w samym centrum Hollywood.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
8x01 Właśnie zaczął się ostatni sezon tego rewelacyjnego serialu.
Spoiler:
Vince wraca po trzech miesiącach odwyku i dzwoni po wszystkich przyjaciół (oprócz Erica), aby po niego przyjechali. Drama i Turtle sprzątają dom z alkoholu, prochów i używek. Eric i Scott założyli własną agencję. Sloan i E ostatecznie zerwali. Pierścionek w kopercie. "Johnny Banana" wymiata! Billy Walsh i dziewczyny wychodzące bez końca z pojazdu. Turtle i spowodowanie pożaru. Vinnie i jego pomysł na film...ukrywanie wszystkich, co naprawdę sądzą na jego temat. Dobrze, że Vince czuje się w porządku, teraz pora wspiąć się na szczyt! Trochę smutno mi z powodu Ariego. Świetna scena z synem i Lloydem. "Till' I Collapse" Eminem na końcu odcinka - nice!
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Powrót Entourage to powrót starej, dobrej ekipy, Billy'ego (zdziadział - pamiętacie jak kiedyś dawał czadu?) no i oczywiście samego mistrza Ari'ego. Choć chłopa to całe zamieszanie z żoną trochę rozstroiło, łezkę zdarzyło mu się uronić... No i przez cały odcinek konkretnie nie pojechał po Lloydzie. Takie czasy - świat się kończy, kończy się i Entourage...
3 odcinek to powrót "starego" Billy'ego. Na chwilę, fakt, ale ta bluza i obłąkańczy wzrok zrobiły swoje. Grzeczniutki ten Vince się zrobił, ale w sumie to swoje już narozrabiał w poprzednim sezonie. Ari powoli odżywa = Lloyd znów na celowniku. No i jak to mówią: stara miłość nie rdzewieje. Jeden telefon i ma z powrotem Danę Gordon. No nie wiem, po tym jak się kiedyś żarli... Dramaty Dramy niszczą; czy na koniec serialu odzyska znów swoją wielką sławę? Victory!
Problemów z kreskówką Dramy ciąg dalszy. Świetny był wkurzony Billy. Z Dicem jest coś nie tak, moim zdaniem jest on śmiertelnie chory czy coś. Tak przynajmniej przypuszczam. Ari wraca do formy. Jego zdenerwowanie na żonę na końcu 8x02 i teraz ładne wbity w stronę Lloyda. Vince jest spokojny jak nigdy. Fajnie z jego strony, że chciał pomóc Carlowi. Szkoda mi Turtle'a, ale liczę, że plan na interes się powiedzie. Carl, nie pamiętam jego wcześniejszego występu, jeśli taki był. Ale końcówka z jego udziałem była szokująca i ta muzyka! (dla ciekawskich - kawałkiem w napisach końcowych był utwór James'a Blake'a "The Wilhelm Scream").
Odcinek nr 4 - no dobra, tylko Billy mógł wymyślić akcję ze sztucznym... przyrodzeniem. E ma problem z Vincem, bo ten kłamie, Ari ma problem z żoną i Daną (wiedziałem, że zabierze ją do restauracji tylko po to by nawrzucać nowemu żony), Żółw ma problem z wagą... tylko Drama problemów żadnych nie ma. Kroi się nowy film a jak trzeba to i koktajlik na przeczyszczenie organizmu się chlapnie. Filozofia życiowa Dramy czyni go bardzo unikalnym człowiekiem
PS. Oglądam nowe odcinki z bolącym sercem. Szkoda, cholernie szkoda że to już koniec.
Odcinki nr 5 i 6 - sprawa się rypła. Przynajmniej dla Eryka. "Motherfucker" - taki mały a tyle problemów. Vince'owi wywiad nie wyszedł ale czubkiem nosa czuję pozytywne zakończenie tej afery Żółw interes kręci, Drama kreskówkę też. Nie ugiął się, skubany, choć było blisko. Ari jest smutny i ja też, bo to już koniec.
Na pocieszenie - miażdżąca scena z Billy'm na kinderbalu przebranym za pirata. Nie mam pytań.
Dokładnie, świetne odcinki (5 i 6), nie mam pojęcia jak oni chcę skończyć cały serial w dwóch odcinkach. Tak bardzo żałuję, że to już ostatni sezon "Entourage". Strajk Dramy i Dice'a się udał, stacja ugięła się i mogą kręcić kreskówkę, yeah! Wkurzony Billy przebrany za pirata - genialne! E i problemy z Melindą. Stepmotherfucker. Świetny występ Johnny'ego Galeckiego, wygląda on totalnie inaczej niż w TBBT. Vince widocznie zakochał się w Sophie, teraz czekamy na szczęśliwe zakończenie z ich udziałem. Żółw rozkręca interes, ale kucharze, którzy do niego przyjechali bardziej interesują się Hollywood niż otwarciem nowej restauracji.
Odcinek 7 - Second to last. No tak. Vince'a wzięło porządnie (w sumie mu się nie dziwię ) a dla Żółwia happy end. Ciekawe co zrobi z tą forsą. Dramy było mało, Billy'ego w ogóle - szkoda. E... nie mam słów, co ten kurdupel wyprawia. Odchodzi z firmy? Przez Leonarda? Przez Sloan? A propos... Z tym dzieciakiem to już lekka przesada, zawsze obstawiałem, że to Vinnie pierwszy wpadnie. I na koniec Ari - wybudzony z emocjonalnej śpiączki rusza do ataku. Wjazd do Phila - bezcenne.
W niedzielę koniec, The End. Oczekuję bomby, jakiegoś mocnego, gościnnego występu. Pamiętacie końcówkę 4 sezonu, jak chłopaki wpadli z "Medellin" do Cannes? Wtedy się działo, mam nadzieję na jeszcze lepszy finał całego serialu.
Przedostatni odcinek serialu już za nami. Już kiedy Turtle myślał, że wszystko spieprzył, Vinnie uratował mu tyłek. Cieszę się z tego szczęśliwego zakończenia dla niego. Drama przez strajk ma teraz złe relacje z Philem i przez to film Vinniego nie może trafić do produkcji, ale Ari to załatwił. Sophie ostro zauroczyła Vince'a, ciekawe jak będzie wyglądało ich spotkanie przy drinku. E dowiedział się, że Sloan jest z nim w ciąży...no ładnie, tego się nie spodziewałem. A on jej tak nawrzucał wcześniej, bardzo brzydko. Ale trzeba przyznać, że Eric jest najmniej lubianym przeze mnie członkiem "Ekipy", więc jego losy są mi obojętne. Ciekawe, jak się potoczą losy Ariego w następnym odcinku...będzie rozwód czy nie...
wesker178 napisał(a):W niedzielę koniec, The End. Oczekuję bomby, jakiegoś mocnego, gościnnego występu. Pamiętacie końcówkę 4 sezonu, jak chłopaki wpadli z "Medellin" do Cannes? Wtedy się działo, mam nadzieję na jeszcze lepszy finał całego serialu.
Bardzo mi smutno z tego powodu. Tak samo jak Ty, liczę na świetny finał "Entourage", który zapamiętam na długi czas.
No niestety, zbliża się końcowy odcinek. Cały serial pochłonąłem w ciągu dwóch tygodni. Nie mogłem się oderwać Za każdym razem powtarzałem sobie, że ten odcinek jest już ostatni na dziś, po czym włączałem kolejny, bo to przecież zaledwie 25 minut Liczę na szczęśliwe zakończenie, przypuszczam że Ari jednak zejdzie się ze swoją żoną, Turtle szczęśliwie będzie prowadził biznes, Drama wreszcie zostanie gwiazdą swojego własnego show (mimo, że to tylko kreskówka ). Co będzie z resztą bohaterów to mnie mało interesuje, bo w sumie ten serial oglądałem tylko dla tej trójki. No może jeszcze dla Lloyda, ale to bardziej przez to jak gnębił go Ari
Tak w ogóle to polecam rozwiązać sobie quiz dotyczący bohaterów serialu. Trudny jakiś może nie jest, ale można sobie sprawdzić czy się pamięta nazwiska: quiz: Entourage - bohaterowie
8x08 - The End Zakończyła się przygoda z "Entourage", na szczęście było to radosne, wzruszające i szczęśliwe zakończenie. Vince zaskoczył wszystkich wiadomością o poślubieniu Sophie (szkoda, że nie pokazali chociaż fragmentu tej 24-godzinnej randki), a z kolei Turtle, Billy i Drama zaskoczyli go wiadomością, że E będzie miał dziecko ze Sloan. Bardzo się cieszę, że Ari zszedł się z żoną. Genialna scena, gdy Ari każe Lloydowi puścić płytę zespołu operowego, po czym ucisza Babs, zabiera zdjęcie i podkowę i odchodzi z firmy. Również świetny moment pojednania pary Gold i ta rozmowa z Lloydem, "gejowym synem, którego nigdy nie chciałem mieć". W odcinku dostaliśmy także kolejne pojednanie, Sloan z Ericem. Cieszę się, że im też się ułożyło. Pięknie zachowali się Drama i Turtle przekonując Sloan do wyjazdu (oraz kłamiąc na temat Melindy - "T: Drama, przysiągłeś na karierę?; D: Miałem skrzyżowane jajca." ); a następnie Vince, który ostatecznie namówił ją do powrotu do E. Podsumowując losy naszych bohaterów skończyły się pomyślnie, a w niektórych momentach nawet wzruszająco. Będzie mi brakować całej obsady i szkoda, że to już koniec serialu. Scena po napisach otworzyła co prawda "furtkę" na kontynuujący film kinowy, ale wiadomo jak to jest z filmami kinowymi. Na razie nie robię sobie nadziei, że kiedykolwiek takowy powstanie. Ale jeśli to nastąpi, będę pierwszy do obejrzenia.
Tak, finał za nami. Jak napisał wcześniej eLMaQ, to było szczęśliwe zakończenie. Innego być nie mogło, to Hollywood Też żałuję, że nie widzieliśmy słynnej randki, bo chciałbym zobaczyć jak Vinniemu udało się przekonać tak niezależną kobietę jak Sophia do ślubu. Ostatnia scena tradycyjnie na lotnisku, ostatni raz widzieliśmy paczkę razem... (w tv, oby zbyt długo nie ociągali się z filmem). Będzie mi po prostu brakowało tych ludzi, rzadko zdarza się, abym tak zżył się z bohaterami jakiegoś serialu czy filmu. Na do widzenia dostaliśmy świetną scenę w firmie, kiedy w Ari'ego znów wstąpił ogień... Właśnie takiego zawsze będę go pamiętać - bezapelacyjnie jedna z najlepszych kreacji aktorskich w historii telewizji. BTW, fachowy zarost, mistrzu. E też zarośnięty, a że zejdą się w końcu ze Sloan wiedziałem od początku. Tak jak pisałem, oczekiwałem jakiegoś mocnego występu gościnnego i powrócił Terrance, ale czuję niedosyt. Tenorów nie liczę, bo bardziej na siłę ich już nie dało się wstawić.
Scena po napisach - jak nic zapowiedź ciągu dalszego, na który czekam. Ari to ma pecha... Kurczę, chciałbym mieć takiego pecha! Facet jest stworzony do wielkich rzeczy, tak więc oby się zgodził na propozycję Johna. Może Drama w końcu zagra w jakieś przyzwoitej produkcji? Budżet mają z głowy, coś czuję, że Żółw niedługo nie będzie miał co robić z kasą, bo łeb do interesów to ma. Billy za sterami, Vince w roli głównej... Czyli wszystko po staremu
Na zakończenie chciałbym chylić głowę przed twórcami "Entourage" - zapamiętam ten serial i pewnie jeszcze nie raz do niego wrócę. The End.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p