reż.David Posada, wyk.Andrés García (Pedro José Donoso), Mario Cimarro (Salvador Cerinza), Lorena Rojas (Isabel Arroyo), Martín Karpan (Andrés Corona), Vanessa Villela (Ángela Donoso), Ana Silvetti (Abigail Domínguez), Erick Elias (Antonio Domínguez) Kolumbia 2005
Leci zawsze po Życie na Fali od pon do piątku czasem zdarza mi się to oglądać przy posiłku. Całkiem ładne aktorki i dużo śmiechu ogólnie z tej telenoweli jest
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Mario to ten mięśniak z długimi włosami<Mario Cimarro> Zresztą przy nim powinno być napisane Salvador Cerinza/Pedro Jose Donoso Ale ta telcia nie dorasta do pięt innej telci"W niewoli uczuć"
Ostatnio edytowano 8 maja 2007, o 12:59 przez misiu, łącznie edytowano 1 raz
Bo tam był fajny czarny charakter.....Federico Rivero<Cesar Evora>który robił,intrygi,zabijał,napędzal tą telenowele,no i zawsze coś sie w niej dzialo,a w PP to albo Salvador jedzie z Angelą albo siedzi w domu....ale nie mówie że ta telcia jest zła wręcz odwrotnie...ale brak mi tych intryg,morderstw i typowego czarnego charakteru...bo z Andresa to słaby czarny charakter jest....i bez klasy....
Ostatni odcinek był nawet niezly jak Andres ten pokój rozwalał.....
Ostatnio edytowano 13 maja 2007, o 22:33 przez misiu, łącznie edytowano 1 raz
No trzeba przyznać że ten aktor <Mario Cimarro> świetnie gra.Uwielbiałam oglądać z nim GORZKĄ ZEMSTĘ Tego serialu nie widziałam bo nie zawsze chce mi się w ciągu dnia oglądać Ale faktycznie jest na co popatrzeć - faceci są śliczni :faint: Salvador Cerinza (Mario Cimarro) Antonio Domínguez (Erick Elias)
Czyż nie są śliczni
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
a też to czasami oglądam, ale jakoś mnie nie porywa uroda głównego bohatera (przypomina mi mojego kuzyna, którego nie znoszę ;p)
ale najbardziej to mnie denerwuje jedna postać tam, taka starsza babka blondyna ale nie pamiętam jak się nazywa,
ale telenowela fajna jest -> miłość, zdrada, zbrodnia wszystko czego trzeba oczekiwać od telenoweli
Ja to mam dopiero zacięcie do telenowel . Oglądam codziennie prawie . Fajny serial, chociaż wnerwia mnie już parę osób: Abigail, Simon, Andres (;)), Angela, Walter, ciotka Isabel, Gaitana, Monczo, Kantalisja... Czyli w sumie mało kogo tam lubię . Salvador też mnie wnerwia, jak chodzi w tym kombinezonie to widać, że jest strasznie szeroki .
A jednak oglądam, bo zawsze oglądam telcie na TVNie .
kto mi powie co się stało ostatnio, że Salvador spotyka się z Walerią... [Valerie ] ?
Przecież Don Pedro Donoso [<< ] czyli duch w ciele Salvadora jak może się spotykać z własną córką bo Valeria jest chyba córką Donosa?
Wogóle Don Pedro jakie miał potomstwo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p