Genialna historia. Mimo, że podróży w czasie i zabaw z czasem było wiele, ta jest inna. Porusza, wciąga i przede wszystkim zastanawia. Za każdym razem, gdy go oglądam wywołuje on we mnie emocje, a po seansie nie da się tak szybko o nim zapomnieć. Niektórzy na myśl o filmie mieszaniu w przeszłości mają źle myśli. Ale „Efekt motyla” to także, a może głownie historia o wielkiej miłości głównego bohatera, bo nie da się ukryć, że to właśnie miłość do pięknej Kayleigh jest motywacją jego podróży. Ashton Kutcher w roli Evana stara się zerwać z głupim wizerunkiem przedstawianym w wielu głupawych komediach czy serialu „Różowe lata 70-te”, moim zdaniem całkiem mu to się udało. Ciekawostką jest również to, że film posiada aż 4 różne zakończenia. Ogólnie jest to jeden z tych filmów, o których nie zapomnę, a i oglądnę pewnie jeszcze nie raz. Polecam zdecydowanie.
Moja ocena: 10/10
Ostatnio edytowano 20 maja 2007, o 15:19 przez tlen.exe, łącznie edytowano 1 raz
W temacie nie ma roku, uh uh uh Trzymajmy się już pewnych schematów, a swoją drogą to Efekt Motyla jest kapitalnym filmem, może nie oceniłbym go na 10, ale na 9 na pewno Ashton Kutcher zagrał naprawdę świetnie, szkoda, że druga część jest już dużo słabsza.
Film mi się strasznie podobał, a oglądałam go już dawno, kiedy wszedł do kin? Napewno było to z dwa lata temu, a dalej pamiętam niektóre sceny. Polecam go każdemu!
Myślę, że nie powinniśmy narzekać na przeznaczenie. Nie jest niesprawiedliwe.Nie jest nieoczekiwane. Ono tylko... wyrównuje rachunki.
Druga część raczej nie słabsza tylko daje taki efekt osobiscie ogladalem 2 czesc zaraz po 1 i moze dlatego kazdemu tak sie wydaje ale filmy naprawde warte obejrzenia polecam 10/10
Ostatnio edytowano 21 sie 2007, o 00:37 przez sony, łącznie edytowano 1 raz
Pierwszy Efekt Motyla był zajebisty, ciekawy, interesujący i fascynujący. Ashton zagrał po prostu genialnie, po pierwszym obejrzeniu tego filmu dałbym mu na pewno 10/10. No cóż, a druga część była o wiele gorsza, dałbym jej może z 6/10.
nie oglądałam II części, bo wiem, że się rozczaruje. efekt motyla I to niepowtarzalny film, oglądałam go 3 razy i za każdym razem wgniatał mnie w fotel //
------ oglądam: lost s. 6, gossip girl s. 3, desperate housewives s. 6, flashforward s. 1, grey's anatomy s. 6 kolejność NIE przypadkowa;]
oglądałam: prison break, lie to me - shit, private practice, 90210 - shit
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p