pobierz plik w całości
Padła propozycja utworzenia działu dla nowego serialu Human target . Co o tym sądzicie?
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
To chyba znaczy, że się zgadza Ja dzisiaj/jutro planuje obejrzeć pilota, ale czytając recenzję, oglądając trailery i po wynikach oglądalności jestem na razie na tak.
Jak się nie przyjmie zawsze można przenieść serial do pozostałych
Oj sens jest, bo serial nie wzorują na żadnym innym. Dość ciekawa nowość, ale dużo naciągania i fikcji jest... Forum serialu jeszcze nie ma, jak otworzycie na forum przybędzie kilku dodatkowych userów do komentowania
Musimy jednak wziąć pod uwagę, to czy ten dział będzie się cieszył popularnością. Jeżeli jednak się okaże, że udzielających się w nim będzie nie będzie, to nie ma sensu go w ogóle tworzyć.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
W sumie mi to obojętne serial nie wywarł na mnie wielkiego zaskoczenia poprostu da się zobaczyć. W działach o Heroesach, 24 godziny, TBBT też pisze tylko kilka osób ( z tego co wiem... ) Jak po miesiącu nie będzie jakiegoś zadowalającego rezulatatu to przenieście do reszty czy gdzie tam przenosicie, ale byle będzie, bo zawsze ktoś w googlach wpisze tytuł serialu i naprowadzony zostanie na forumtv przynajmniej jak tak tu trafiłem za serialem "Jak poznałem waszą matkę"
Oglądałem pilot i myślę, że warto utworzyć dział. Podoba mi się wartka akcja i humor serialu, obsada świetnie dobrana, może trochę mało tam realizmu czasami, ale miło mi się oglądało. Czekam na więcej.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p