pobierz plik w całości
Oglądacie ktoś? Ja właśnie zaczęłam i bardzo fajny serial, ciężki mroczny klimat, uroczy i charyzmatyczny głowny bohater który jednocześnie jest narratorem, o ciekawym sposobie postrzegania świata, no bo w końcu nie jest zwyczajnym człowiekiem.. na codzień pracuje w laboratorium policyjnym, gdzie zajmuje się głównie krwią, która, jak sam twierdzi, jest jego życiem, a to nie tylko z powodu pracy ale również dlatego, że jest on seryjnym mordercą zabijającym.. seryjnych morderców heh nieźle co nie właśnie niedawno skończył się 1 sezon liczący 12 odcinków, polecam http://www.filmweb.pl/Film?id=331618
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
obejrzałem całą pierwszą serię czyli jak do tej pory to było ... 12 odcinków. I nie wiem czy to koniec pierwszej serii czy będą ją konytynuować, czy zrobią drugą ?? Rozszczygnięcie ciekawe nie wpadł bym na to na początku ale akcja się z czasem fajnie rozwija. Pozatym niezły motyw z paluszkami w lodzie
sufer napisał(a):obejrzałem całą pierwszą serię czyli jak do tej pory to było ... 12 odcinków. I nie wiem czy to koniec pierwszej serii czy będą ją konytynuować, czy zrobią drugą ??
Tak jak pisałam u góry jest to cała 1 seria, 2 ma być w lecie bądź na jesień 2007
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
musze powiedzieć że swietnie dobrali aktora (jak się uśmiecha to ma coś w sobie z mordercy ;] ) narazie jestem na 5 odcinku ale serial wciąga mnie na dobre
Szukam muzyczki która leci podczas wejściówki do serialu (intro), znalazlem na jakiś stronach sendspace ale z tamtąd nie idzie tego sciągnąć. Ma ktoś ją może albo namiary na nią
mp85 napisał(a):super aktor bardzo mocno mnie wciągnął
wyszło to tak jakby aktor cię wciągnął no dobro już się nie czepiam co do czołówki to można sobie samemu nagrać, najwyżej ja moge nagrać i wrzucić na sendspace'a jak będę miała chwilkę, no chyba że chodzi wam o jakąś dłuższą/ inną wersję
0lina napisał(a):najwyżej ja moge nagrać i wrzucić na sendspace'a jak będę miała chwilkę
Sendspace tylko nie tam nie wiem dlaczego lubicie wrzucać tam pliki strasznie trudno sciągnąć coś z tego serwera, cały czas że sloty zajęte itp. Pozatym jak nagram z czołówki to nie będzie całego kawałka
Ostatnio edytowano 4 lut 2007, o 01:32 przez sufer, łącznie edytowano 1 raz
jest to mój ulubiony serial, no może obok Battlestara Rewelacyjny i wciągający. Obie serie są oparte na dwóch tomach ksiązki, a słyszałem że ten autor ma tez trzecia pisać, wiec mam nadzieje doczekamy nawet 3 serii
1. BSG, Dexter, The Shield 2. 24, Skins, 3. Supernatural, The Black Donnellys, Rescue Me, Veronica Mars, True Blood 4. Californication, Entourage, Chuck, House M.D., Sons of Anarchy, HIMYM, Lost, Moonlight 5. Rome, Weeds, The Tudors, Hung, Castle, Breaking Bad, 6. Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Damages, 7. Stargate SG-1, Atlantis, The 4400, Private Practice
Nowe, które oglądam: Stargate: Universe, Flash Forward
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p