Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Serial jest bardzo dobry. Na początku odpychał mnie klimat ciepłych plaż USA, gdzie rozgrywa się akcja serialu, ale z czasem przekonałem się, że film jest naprawdę dobry. Niektóre momenty filmu były odrobinę przesadzone, bo zwykle Dexterowi wszystko się udawało, niemalże został wykreowany na bohatera, który mógł sobie pozwolić na wiele bez konsekwencji. Ogólnie rzecz biorąc film mnie miło zaskoczył i co najważniejsze pozytywnie.
I jeszcze bohater Michael C. Hall - znam go ze świetnej gry w serialu Six Feet Under. Tutaj też pokazał wielką klasę i świetną grę aktorską.
Jeden z lepszych seriali. Takie intelektualne podejście, niestandardowe do serialu kryminalnego. Mordesrtwa to tylko tło dla analizy społeczno -psychologicznej.Rewelka. Wyższa szkoła jazdy. Dzieciakom sie nie spodoba
Powiadasz że mi się nie spodoba? To Cię zdziwię, podobał mi się nawet, czekam na 2 sezon...
Podobał mi się odcinek w którym zabił małżeństwo przemytników w przyczepie i na drugi dzień ciała powróciły na miejsce zbrodni(a jak wiadomo zawsze wyrzuca je do oceanu, tym razem też tak było). Bardzo spodobał mi się wątek jego brata, tak się domyślałem że to będzie jego brat, ale kto nim będzie? Tego już nie przewidziałem... Zupełnie nie przypadł mi do gustu wątek jego "dziewczyny"....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p