pobierz plik w całości
Dzisiaj pojawiła się informacja, że Showtime złożył zamówienie na 6. sezon Do tego, jeśli powiodą się negocjacje po nim (większości aktorów po 6. sezonie wygasa kontrakt), to nie jest wykluczone, że powstaną kolejne.
Super wieści!
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Warto dodać, że ta wiadomość pochodzi od Kristin z E!Online a nie od samej stację. Potwierdzenie (co jest raczej formalnością) podobno w przyszłym tygodniu.
Po co nowy sezon? Żeby nam zadośćuczynili finał tego. Przypomni sobie co dostałeś po średniej 3 serii. Prawda, że genialną czwartą? Liczę, że 6 będzie lepsze. I chciałbym zobaczyć Lumen jeszcze....
Czesiek, szanuję Twoje zdanie ale nie do końca się z nim zgadzam. Dla mnie osobiście sezon trzeci był bardzo dobry. Podobał mi się cały ten wątek z prokuratorem (uczucia może i nie są obiektywne, ale mówię po prostu to co myślę o "trójce"). Kiedyś sam chciałem być prokuratorem. To było takie moje marzenie, czy coś w tym stylu. Tak więc wydarzenia z trzeciego sezonu w moim przypadku trafiły na podatny grunt moich zainteresowań. Stąd nie uważam trzeciego sezonu za najgorszy z całego serialu.
Co do 6, nie mam nic przeciwko temu, aby zobaczyć zadośćuczynienie za słaby finał 5. Wydaje mi się tylko, że myślenie twórców w stylu "zrobimy słaby finał piątego sezon po to, aby wynagrodzić to fanom w następnym sezonie" jest lekko irracjonalne. Tak im po prostu wyszło.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
According to Showtime’s Dark Passenger Blog, Showtime announced today that Dexter will be back for a sixth season! Season five has proven to be the highest rated season and as the popularity rises, the seasons continue. In fact, the ratings on November 28 were 43% higher than the September 26 premiere. Just in time for the conclusion of season 5, we are honored with the news that DexterSeason6.com will become entirely relevant as we continue to follow one of the most popular shows in America. Thanks for your continued support, and stay tuned for more news from DexterSeason6.com.
Sezon 6 mógłby być już ostatnim, czym dalej tym zazwyczaj gorzej i fajnie by było jakby twórcy zakończyli to jakimś dobrym finałem. Dexter to mój numer jeden ale nie chce by zakończył się tak, że w pewnym momencie przestaną go realizować gdzieś koło 10 sezonu i urywają tak po prostu bo spada oglądalność. Lepiej niech to zrobią teraz i porządnie. Dla mnie idealnym zakończeniem byłaby śmierć Dextera na krześle elektrycznym, jakiś jego ostatni monolog który siedziałby w głowie przez jeszcze długi czas po zakończeniu serialu i boom czarny ekran, napisy końcowe
Oglądane: Dr House, Dexter, Spartacus, Gra o tron, Ekipa, Oz, Gotowe na wszystko, Chirurdzy, The Killing, The Walking Dead, Breaking Bad, Obejrzane zakończone:The Wire, Deadwood, Six Feet Under, Prison Break, 'Allo 'Allo!, The Pacific, Band of Brothers, Lost, Heroes, Twin Peaks, Elfen Lied, Death Note, Xena, Hercules, Carnivale Rozpoczęte odrzucone:Supernatural, Przyjaciele, Flash Forward, Rodzina Soprano, Battlestar Galactica, Mad Men, Fringe, V: Goście, Hoży doktorzy
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Teaser jest całkiem klimatyczny, ale zgadzam się Cześkiem, gdzieś zginęły sceny z sezonu nr 5.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
To fakt, też jestem zawiedziony, że nic w nim o Lumen nie ma.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Żeby narobić smaku na nowy sezon zresztą to niestety standard - pierwszy teaser to promo zmontowane ze starych scen. Ludzie czekają nie wiadomo ile odpalają filmik, a tu takie rozczarowanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
komputer Co miesiąc 1300 nowych produktów. Laptop Kup Najtaniej. komputery00.republika.pl
integracja dla firm Zabawy, gry integracyjne,
i wiele innych atrakcji. Sprawdź! fabrykawrazen.pl
world of warplanes Graj w World of Warcraft za darmo. World of Tanks gra online. forum-wowp.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p